Xiaomi 13 Ultra, Kamera Kurulumuyla Bir Sonraki Kamera Kralı Olabilir

Xiaomi 13 Ultra, Kamera Kurulumuyla Bir Sonraki Kamera Kralı Olabilir
Xiaomi son zamanlarda kameralarla mükemmel bir iş çıkarıyor. Xiaomi 13 Pro, kalite açısından birbiriyle eşleşen üç adet 50 Megapiksel arka kameraya sahip Leica markalı kamera sistemi için oy birliğiyle iyi karşılandı. Çinli...

Xiaomi son zamanlarda kameralarla mükemmel bir iş çıkarıyor. Xiaomi 13 Pro, kalite açısından birbiriyle eşleşen üç adet 50 Megapiksel arka kameraya sahip Leica markalı kamera sistemi için oy birliğiyle iyi karşılandı. Çinli üretici, yaklaşan Xiaomi 13 Ultra'da dört adet 50 Megapiksel arka kamera ile bir adım önde olmak istiyor gibi duruyor.

xiaomi-13-ultra-kamera-kurulumuyla-bir-sonraki-kamera-krali-olabilir

Xiaomi 13 Ultra özellikleri hakkında yeni sızıntılar geldi

Tanınan sızıntı kaynağı Yogesh Brar, Xiaomi'nin yaklaşmakta olan Ultra amiral gemisinin söylentili özelliklerini paylaştı. Ona göre, telefonun çok güçlü özelliklerle gelmesi bekleniyor. Xiaomi 13 Pro ve Xiaomi 12S Ultra herhangi bir kıyaslama ise, Xiaomi 13 Ultra 2023'te en iyi kameralı akıllı telefonlardan birisi olma yolunda ilerleyebilir.

[embed]

Xiaomi 13 Ultra'nın, 12S Ultra'da bulunana benzer bir 6.7 inç 120Hz QHD+ AMOLED LTPO ekranla geleceği söyleniyor. En iyi amiral gemisi olduğu için Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 ile birlikte 12GB/16 GB RAM seçenekleri ve 256 GB ve 512 GB dahili depolama alıyorsunuz. Telefon ayrıca 90W kablolu şarjı ve 50W kablosuz şarjı destekliyor. Buna ek olarak, 4.900 mAh bataryaya sahip oluyor.

xiaomi-13-ultra-kamera-kurulumuyla-bir-sonraki-kamera-krali-olabilir

13 Ultra'nın öne çıkmasını sağlayacak şey, arka kamera kurulumudur. Telefonun arkasında tüm kullanım durumlarını kapsayan 50 Megapiksel kamerayla gelmesi bekleniyor. Bu arada Xiaomi 13 Pro, ikinci yakınlaştırma odaklı kamerada eksik olan üç şeye sahiptir.

xiaomi-13-ultra-kamera-kurulumuyla-bir-sonraki-kamera-krali-olabilir

Yakınlaştırma ayarının tam ayrıntıları henüz bilinmiyor. Yine de, bir telefotodan söz edildiğinden, yakınlaştırma kamerası 5x-10x optik yakınlaştırma arasında bir yerde olabilir. Telefon, Xiaomi'nin son kamera başarısında oldukça önemli olan Leica renk bilimini de koruyor. Xiaomi 13 Ultra'daki ön kameranın, önceki birkaç telefonunkiyle aynı olan 32 Megapiksellik bir shooter olması bekleniyor. Telefon MIUI 14'ü Android 13 tabanında çalıştırıyor.

Xiaomi, telefonun piyasaya sürülmesiyle alakalı henüz bir açıklama yapmadı. Sızıntılar, Xiaomi 13 Ultra'nın Mayıs 2023'te lansmanını görebileceğimizi gösteriyor. Sızıntılar ayrıca telefonun sadece Çin'de değil dünya çapında satılacağını da gösteriyor.

[embed]

Sizler Xiaomi 13 Ultra hakkındaki sızdırılan özellikler hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!