WhatsApp'ta Eski Yazışmaları Kanıt Gibi Kullanma Devri Sona Eriyor!

WhatsApp'ta Eski Yazışmaları Kanıt Gibi Kullanma Devri Sona Eriyor!
WhatsApp bildiğiniz üzere son günlerde yeni güncellemelerle adından sık sık söz ettirmeye devam ediyor. Ancak bu yeni özellik biraz WhatsApp'ın doğasında devrim niteliğinde görünüyor.Çünkü mesajlaşma uygulaması, daha önce...

WhatsApp bildiğiniz üzere son günlerde yeni güncellemelerle adından sık sık söz ettirmeye devam ediyor. Ancak bu yeni özellik biraz WhatsApp'ın doğasında devrim niteliğinde görünüyor.

Çünkü mesajlaşma uygulaması, daha önce fotoğraf ve videolarda da getirdiği kaybolan mesaj özelliği üzerinde çalışmalar yapıyor.

Küresel çapta en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması 2.22.25.20 kodlu Beta sürümünde, Android cihazlar için metin mesajlarına kaybolma özelliğini getirmeye çalışıyor. Her kullanıcıyı aynı şekilde etkilemeyecek olan bu özellik kullanıcıya sadece bir kez mesaj gösterme imkanı tanıyacak. mesaj görüldükten sonra ise kendiliğinden kaybolacak.

Yeni Özellik Nasıl Görünecek?

Henüz geliştirme aşamasında olan bu özellik, sohbet butonunda bir kilit ekleyecek. Sohbet gönderme butonundaki bu kilit ise tek seferlik mesaj modu açıldığında görülecek. Karşı taraftaki kullanıcı ise tıpkı fotoğraf ve videolarda da olduğu gibi, gelen mesajın üzerine dokunduğunda tek seferliğine mesajı görüntüleyecek.

Yeni Özellik Ne Zaman Gelecek?

WhatsApp'ın üzerinde çalıştığı bu yeni özellikle alakalı henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Bu sebeple de özelliğin gelip gelmeyeceği ya da ne zaman geleceği belli değil.