WhatsApp'ın Yeni Özelliği Devrim Yaratacak!

WhatsApp'ın Yeni Özelliği Devrim Yaratacak!
Küresel çapta en çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp, bildiğiniz üzere kullanıcılara mesaj arama özelliği sunuyor. Ancak bu yeterli olmamış olacak ki WhatsApp, mesaj arama özelliğini genişletmeye karar...

Küresel çapta en çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp, bildiğiniz üzere kullanıcılara mesaj arama özelliği sunuyor. Ancak bu yeterli olmamış olacak ki WhatsApp, mesaj arama özelliğini genişletmeye karar verdi.

Yeni özellik ise iOS WhatsApp beta kullanıcılarında test edilmeye başlandı.

Tarihe Göre Arama Devri Başlıyor 

Mesajlaşma uygulaması WhatsApp, bir süre önce sohbet içi mesaj arama özelliğini artık tüm kullanıcıların kullanabileceğini duyurmuştu. Bu özellik sayesinde artık kullanıcılar, arama kısmına kelime yazarak mesajlarla eşleştirilen sonuçları görebiliyor ve aradıklarını bulabiliyordu.

Platform bu özelliği genişletmeye karar vererek, kullanıcıların tarihe göre arama yapabilmelerine imkan sağlayacak geliştirmeyi yaptı.

Arama Kısmında Bir Takvim Çıkacak 

Şimdilik sadece belli kullanıcılarda test edilen yeni özellikte, mesaj arama kısmında bir takvim de yer alacak. Takvim sembolüne tıklanıldığında ise tarih atlayarak belirlenen zaman aralığındaki mesajlara ulaşılabilecek.

İkinci Kez Test Ediliyor 

Bazı iOS WhatsApp beta kullanıcılarına sunulan yeni özellik aslında ikinci kez test ediliyor. Bu yüzden kısa süre içinde bu özelliğin tüm kullanıcılara gelmesi beklenirken, şimdilik net bir tarih ya da açıklama bulunmuyor.