WhatsApp Yeni Özelliği Test Etmeye Başladı! Kullanıcılar Bu Özelliği Sevebilir

WhatsApp Yeni Özelliği Test Etmeye Başladı! Kullanıcılar Bu Özelliği Sevebilir
Meta bünyesinde yer alan ve ülkemizde milyonlarca kişi tarafından aktif olarak kullanılan çevrimiçi mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcı talepleri ve güncel ihtiyaçlar doğrultusunda yeni özellikler geliştirmeye devam ediyor....

Meta bünyesinde yer alan ve ülkemizde milyonlarca kişi tarafından aktif olarak kullanılan çevrimiçi mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcı talepleri ve güncel ihtiyaçlar doğrultusunda yeni özellikler geliştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda, uygulamanın ilerleyen süreçte kullanıcıları şaşırtacak bir özelliği aktif etmesi bekleniyor.

WhatsApp'a Video Modu Geliyor

WhatsApp'ın üzerinde çalışmalara devam ettiği yeni özelliğe göre, uygulama içerisinde video çekimi yaparken, kullanıcıların ekrana basılı tutmalarına gerek kalmayacak. Geçmişte video çekimi yapmak için basılı tutmak gerekiyorken, üzerinde çalışılan yeni özellik ile birlikte, artık bu durum ortadan kalkabilir. Söz konusu düzenleme için test çalışmaları devam ederken, ilerleyen süreçte kullanıcılara sunulması bekleniyor.

WhatsApp Güncellemeleri Sürdürüyor

WhatsApp, yeni güncellemeler ile kullanıcıların karşısına çıkmaya devam ediyor. Yakın zamanda topluluklar özelliğini aktif eden şirketin, önümüzdeki süreçte yeni özellikleri ve kullanıcı gizliliği arttıracak güncellemeleri yayınlaması bekleniyor.