WhatsApp, Yakında İletilen Dosyalara Açıklama Eklemenize Olanak Tanıyor

WhatsApp, Yakında İletilen Dosyalara Açıklama Eklemenize Olanak Tanıyor
En popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcı deneyimini geliştirmek için yeni özellikler ekleme çılgınlığı içine girdi. En son rapor, yakında Android akıllı telefonlarda iletilen dosyalara bir açıklama ekleyebileceğinizi...

En popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcı deneyimini geliştirmek için yeni özellikler ekleme çılgınlığı içine girdi. En son rapor, yakında Android akıllı telefonlarda iletilen dosyalara bir açıklama ekleyebileceğinizi gösteriyor. Bu özellik, bir şeyleri tekrar tekrar açıklama ihtiyacını ortadan kaldırarak kullanıcılara yardımcı olur.

whatsapp-yakinda-iletilen-dosyalara-aciklama-eklemenize-olanak-taniyor

WhatsApp, dosyalara açıklama eklemenize izin veriyor

Alıcı, başlığı okuyabilir ve iletilen medyanın amacını anlayabilir. WABetaInfo'ya göre, iletilen dosyalara ve medyaya özel açıklamalar ekleme yeteneği WhatsApp beta v2.23.8.22 ile geliyor. Görünüşe göre kullanıcılar, WhatsApp'ın otomatik oluşturulan dosya açıklamasından kurtulabilecek ve iletilen dosyalar için açıklama olarak kendi metinlerini ekleyebiliyor.

whatsapp-yakinda-iletilen-dosyalara-aciklama-eklemenize-olanak-taniyor

Bu WhatsApp özel açıklama özelliği, dosya altyazılarına benzer şekilde çalışsa da, yeni açıklama, belgeleri, resimleri, videoları veya diğer dosya türlerini alacak olan alıcıya kendi açıklamasıyla birlikte ayrı bir mesaj olarak gönderilecektir. Bu aynı zamanda alıcının orijinal mesaja ait olmadığını anlamasına yardımcı olacaktır. İletilen mesaja ek açıklamalar eklenmesine izin verilmesi, gönderilen medya dosyasının daha iyi anlaşılmasına yardımcı olacaktır. Bildirildiğine göre, en son WhatsApp beta sürümünü yükledikten sonra özellik varsayılan olarak etkinleştirilir.

whatsapp-yakinda-iletilen-dosyalara-aciklama-eklemenize-olanak-taniyor

Bu, her alıcıya bir şeyleri tekrarlamak zorunda kalmamakla aynı amaca hizmet edecektir. Bu yeni özelliğin kademeli olarak beta kullanıcılarına sunulduğu ve Google Play Store aracılığıyla kullanıma sunulduğu bildiriliyor. Kullanıcılar, videoları indirirken başkalarının durum güncellemelerini görememe ve sorunlar gibi sorunlarla karşılaştıklarını bildirdi.