WhatsApp Kullanıcılarının Yıllardır Beklediği Özellik Nihayet Geldi!

WhatsApp Kullanıcılarının Yıllardır Beklediği Özellik Nihayet Geldi!
Meta bünyesinde yer alan popüler çevrimiçi mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcı talepleri doğrultusunda yeni özellikler geliştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda, bir süredir kullanıcı gizliliğine yönelik yeni adımlar atan...

Meta bünyesinde yer alan popüler çevrimiçi mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcı talepleri doğrultusunda yeni özellikler geliştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda, bir süredir kullanıcı gizliliğine yönelik yeni adımlar atan şirket, yeni özelliğini duyurdu.

Gruplardan Sessizce Çıkılabilecek!

WhatsApp gruplarında, bir kullanıcı çıktığı zaman, gruptaki tüm kullanıcılar bilgilendiriliyordu. WhatsApp'ın geliştirdiği yeni özellik ile birlikte, gruplardan sessizce çıkabilmek artık mümkün olacak. Yeni özellikte, gruptan çıkınca hiç kimseye bilgi verilmeyecek ancak grup yöneticine, gruptan ayrılan kişiye dair bildirim gidecek. WhatsApp, yeni özelliğini aktif etmeye başladı. Söz konusu yeniliğin, ilerleyen süreçte tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor.

WhatsApp Kullanıcı Gizliliğini Korumaya Gayret Ediyor

WhatsApp, son dönemde attığı adımlar ile kullanıcı gizliliğini bir üst basamağa taşıdı. Şirketin üzerinde çalıştığı bir diğer özellik ile birlikte, 'bir defa görüntüle' olarak gönderilen medya dosyalarının ekran görüntüsünü engellenmesi planlanıyor. Söz konusu özelliğin, test çalışmaları tamamlandıktan sonra kullanıcılara sunulması bekleniyor.