WhatsApp, Durum Güncellemelerini Otomatik Olarak Facebook Hikayelerinde Paylaşmayı Test Ediyor

WhatsApp, Durum Güncellemelerini Otomatik Olarak Facebook Hikayelerinde Paylaşmayı Test Ediyor
Yeni WhatsApp özellikleri bu günlerde hızlı bir şekilde geliyor. Uygulama yakın zamanda belki de şimdiye kadarki en önemli güncellemelerden birini aldı. WhatsApp kullanıcıları artık aynı hesabı dört adede kadar cihazda kullanabilir....

Yeni WhatsApp özellikleri bu günlerde hızlı bir şekilde geliyor. Uygulama yakın zamanda belki de şimdiye kadarki en önemli güncellemelerden birini aldı. WhatsApp kullanıcıları artık aynı hesabı dört adede kadar cihazda kullanabilir. WhatsApp'ın ana şirketi Meta da birçok yeni özelliği test ediyor. Bunlardan biri, birkaç hafta önce geliştirme aşamasında olduğu anlaşılan WhatsApp durum güncellemelerini Facebook hesaplarında otomatik olarak hikaye olarak paylaşma özelliğini içeriyor.

whatsapp-durum-guncellemelerini-otomatik-olarak-facebook-hikayelerinde-paylasmayi-test-ediyor

WhatsApp ilgili özelliği son beta sürümünde kullanıma sundu

Özellik, bazı kullanıcılar için uygulamanın en son beta sürümünde (2.23.9.22) kullanıma sunuldu. Beta kullanıcıları, hangi durum güncellemelerinin otomatik olarak paylaşılacağını kontrol edebilir ve ayrıca WhatsApp'tan otomatik olarak yüklenen Facebook hikayelerini kimlerin görebileceğini yönetebilir. Durum güncellemelerinin Facebook'ta otomatik olarak paylaşılması, işlevselliği çok daha uygun hale getirecektir. Şu anda, WhatsApp'ın kararlı sürümü, WhatsApp durumlarını Facebook'ta paylaşma seçeneğini içeriyor, ancak bu, birkaç ekstra adım gerektiren manuel bir işlemdir.

whatsapp-durum-guncellemelerini-otomatik-olarak-facebook-hikayelerinde-paylasmayi-test-ediyor

Her zamanki gibi, bu özel işlevin genel halk için ne zaman kullanıma sunulacağını söylemek mümkün değildir. WhatsApp'ın bu günlerde özellik ekleme hızı göz önüne alındığında çok uzun sürmeyebilir, ancak belirli bir zaman dilimini kesin olarak belirlemek imkansızdır.