Wear OS Tabanlı Galaxy Watch Cihazlar Adidas Running Entegrasyonu Alıyor

Wear OS Tabanlı Galaxy Watch Cihazlar Adidas Running Entegrasyonu Alıyor
Birkaç ay önce Google, Wear OS tabanlı akıllı saatler için bazı yeni özellikler duyurdu. Bu özellikler, sık kullanılan kişiler, gün doğumu saati ve gün batımı saati için yeni döşemeleri içeriyordu. Ayrıca, Google Asistan...

Birkaç ay önce Google, Wear OS tabanlı akıllı saatler için bazı yeni özellikler duyurdu. Bu özellikler, sık kullanılan kişiler, gün doğumu saati ve gün batımı saati için yeni döşemeleri içeriyordu. Ayrıca, Google Asistan aracılığıyla Adidas Running için sesli komut kısayolları getirdi. Bu özellik şimdi Samsung'un Wear OS tabanlı Galaxy Saatlerinde kullanıma sunuluyor.

wear-os-tabanli-galaxy-watch-cihazlar-adidas-running-entegrasyonu-aliyor

Galaxy Watch 4 ve 5 kullanıcıları artık koşu için yeni komut verebiliyor

Galaxy Watch 4 ve Galaxy Watch 5 serisi kullanıcıları artık sesli komut aracılığıyla Google Asistan'dan Adidas'ta bir koşu başlatmasını isteyebiliyor ve Adidas Running uygulamasını başlatacak ve bir koşu başlatıyor. Elbette, kullanıcıların akıllı saatlerinde Adidas Running uygulamasının yüklü olması ve mevcut bir hesapta oturum açmış olması gerekiyor. Bu özellik, uygulama başlatıcıyı açıp ek işlemlerden geçmek zorunda kalmadıkları için kullanıcıların bir antrenmana başlamalarını son derece kolaylaştırıyor.

wear-os-tabanli-galaxy-watch-cihazlar-adidas-running-entegrasyonu-aliyor

Google, yerleşik amaçlar aracılığıyla Google Asistan entegrasyonunu uygulamanın inanılmaz derecede kolay olduğunu söylüyor. Fitness ile ilgili uygulamalar, harika egzersiz deneyimlerini kolayca oluşturmak için Health Connect ve Health hizmetlerindeki API'leri kullanabilir. Bu nedenle, gelecekte daha fazla fitness ve sağlık uygulamasının bu tür özellikleri getirmesini bekliyoruz.

wear-os-tabanli-galaxy-watch-cihazlar-adidas-running-entegrasyonu-aliyor

Google, Samsung ile birlikte Wear OS'yi büyük bir farkla geliştirdi. Galaxy Watch 4 ve Galaxy Watch 4 Classic, geliştirilmiş Wear OS 3 işletim sistemini çalıştıran ilk akıllı saatlerdi. İşbirlikleri sayesinde milyonlarca Galaxy Watch kullanıcısı, Play Store aracılığıyla eksiksiz bir uygulama ve hizmet ekosistemine sahip olurken, Google daha önce zorluk çeken platformuna daha fazla kullanıcı kazandırıyor.