Twitter Hesabınız Varsa Dikkat! O Özellik Artık Ücretli!

Twitter Hesabınız Varsa Dikkat! O Özellik Artık Ücretli!
Elon Musk, nisan ayında Twitter'ı satın almak istediğini açıklamıştı. Söz konusu açıklamanın ardından, şirket ile görüşmeler başlamış ancak bir süre sonra, Elon Musk bot hesapları gerekçe göstererek satın almaktan vazgeçmişti....

Elon Musk, nisan ayında Twitter'ı satın almak istediğini açıklamıştı. Söz konusu açıklamanın ardından, şirket ile görüşmeler başlamış ancak bir süre sonra, Elon Musk bot hesapları gerekçe göstererek satın almaktan vazgeçmişti. Konu yargıya taşınırken, geçtiğimiz günlerde satın alma işlemi gerçekleşti ve Elon Musk, Twitter'ın sahibi oldu.

Mavi Tik Ücretli Oldu

Elon Musk, Twitter'ın daha büyük potansiyeli olduğunu ve platformu büyüteceğini açıklamıştı. Şirketin başına oturan Musk, ilk iş olarak mavi tiki ücretli yaptı. Gerçekleşen değişiklik ile birlikte, mavi tike sahip olmak isteyen kullanıcılar, aylık 8 dolar ödeme yapacaklar.

Mavi Tik Nedir?

Mavi tik, birçok sosyal medya platformunda kullanılıyor. Hesabın orijinal olduğunu, ünlü bir kuruluşa ya da isme ait olduğunu belirten mavi tik, Twitter'da da pek çok hesapta yer alıyor.