Togg Sedan Vitrine Ne Zaman Çıkacak? Bakan Kacır Tarih Duyurdu

Togg Sedan Vitrine Ne Zaman Çıkacak? Bakan Kacır Tarih Duyurdu
Yollarda şuan sadece SUV segmentinde TOGG T10X modeli yer alırken TOGG Sedan modeli de vitrine çıkmak için aylar sayıyor.

TOGG, son bir haftadır TOGG fabrikası şantiyesinde meydana gelen işçi maaşları krizi ile gündemdeydi. Bu durum TOGG fabrikası şantiyesinde neler oluyor dedirtmişti. TOGG fabrikası şantiyesinde yaşanan krizin gündem olması ardından işçilerin maaşları ödenmişti. Hatta Fatih Portakal da TOGG fabrikasındaki krizi yayınında gündeme getirmiş TOGG’un iletişim ajansı Fatih Portakal ile iletişime geçerek fabrika şantiyesinde neler olduğunu belirtmişti.

Togg Sedan Modeli Geliyor!

Togg bu kez Sedan modeli haberi ile gündeydi. Hala teslimat süreçleri devam ediyor. Yollarda şuan T10X modeli yer alırken TOGG Sedan modeli hakkında Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’dan yeni açıklama geldi.

Bakan Kacır 2024'ün sonlarına doğru TOGG Sedan modelinin tanıtılacağının vurguladı. Kacır, TOGG’un Sedan modelinin otomotiv piyasasına sunulacağı muhtemel tarihi de belirtmiş bulundu.

Togg Sedan Ne Zaman Çıkıyor?

Bin 500’e yakın TOGG’un yollarda olduğunu belirten Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, “SUV modeli bir süre devam edecek. Markanın tasarım yöneticileri var. Makul sürelerle bu modelleri, tüm markalar gibi TOGG da güncelleyecektir.” söyledi.

“Togg Sedan modeli bekleniyor” diyen Kacır, “Zannediyorum önümüzdeki yılın sonuna doğru sedan modeli tanıtılmaya başlanacak. 2025'in ilk çeyreğinde de pazara sunulma noktasına gelinmiş olacak.” şeklinde konuştu.