TikTok Kullanıyorsanız Mutlaka Kontrol Edin! O Değişiklik En Sonunda Yapıldı

TikTok Kullanıyorsanız Mutlaka Kontrol Edin! O Değişiklik En Sonunda Yapıldı
TikTok, son yıllarda dünya çağında büyük bir popülariteye ulaştı. Küresel çapta yüz milyonlarca kullanıcısı olan platformun, ülkemizde de milyonlarca aktif üyesi bulunuyor. Her geçen gün büyüyen ve daha fazla kişiye hitap...

TikTok, son yıllarda dünya çağında büyük bir popülariteye ulaştı. Küresel çapta yüz milyonlarca kullanıcısı olan platformun, ülkemizde de milyonlarca aktif üyesi bulunuyor. Her geçen gün büyüyen ve daha fazla kişiye hitap etmeye başlayan TikTok, kullanıcı talepleri doğrultusunda yeni özellikler geliştirmeye devam ediyor. Platformdan gelen son açıklamaya göre, artık beğenmeme özelliği aktif olarak kullanılabilecek.

TikTok'ta Beğenmeme Özelliği Aktif Edildi

TikTok'ta beğenmeme özelliği, kullanıcılar tarafından uzunca bir süredir talep ediliyordu. Kullanıcıların taleplerini dikkate alan platform, geçtiğimiz aylarda yorumları beğenmeme özelliğini test etmeye başlamıştı. Yapılan son açıklamaya göre, yorumları beğenmeme özelliği tüm kullanıcılar için aktif edildi.

{{unknown}}

Beğenmeme Sayısı Gizli Olacak

TikTok'un, kullanıcılara sağladığı herhangi bir yorumu beğenmeme özelliği, büyük dikkat çekti. Kullanıcılar herhangi bir yoruma 'beğenmedim' ifadesini bırakabilecek ancak yorumun beğenmeme sayısına ilişkin bilgi verilmeyecek. Yanlışlıkla 'beğenmedim' butonuna tıklayınca, tekrar dokunarak işlemi geri almak da mümkün.