Telefonunda WhatsApp Yüklü Olanlar Dikkat! Yeni Özellik Geliyor

Telefonunda WhatsApp Yüklü Olanlar Dikkat! Yeni Özellik Geliyor
Meta bünyesinde yer alan ve dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de milyonlarca kişi tarafından hayatın birçok alanında kullanılan çevrimiçi mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcı talepleri ve güncel ihtiyaçlar doğrultusunda...

Meta bünyesinde yer alan ve dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de milyonlarca kişi tarafından hayatın birçok alanında kullanılan çevrimiçi mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcı talepleri ve güncel ihtiyaçlar doğrultusunda uygulamaya yeni özellikler eklemeye devam ediyor. Her geçen gün uygulamanın sunduğu özellikleri zenginleştiren ve güvenliği arttıran şirket, yeni bir güncelleme üzerinde çalışmalara devam ediyor. Bu kapsamda, önümüzdeki süreçte aktif olacak yeni özellik ile birlikte, aynı anda 4 farklı cihaza izin vermek mümkün olacak.

Ortak Hesap Kullanılabilecek

WhatsApp'ın üzerinde çalıştığı yeni özellik sayesinde, dört farklı cihazın tek bir hesaba bağlanması mümkün olacak. Test aşamasında olan özellik, ilerleyen süreçte yayınlanacak güncelleme ile küresel çapta WhatsApp kullanıcılarına sunulacak.

Güncellemeler Devam Ediyor

WhatsApp'ı dünya genelinde yüz milyonlarca kişi kullanırken, uygulamaya yeni özellikler de eklenmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda bir defa görüntüle fotoğraflarında ekran görüntüsü almayı engelleyen ve topluluklar özelliğini uygulamaya ekleyen WhatsApp, kullanıcı talepleri ve ihtiyaç oluşması durumunda yeni özellikleri kullanıma sunmaya devam edecek.