Spotify 1 Ay Ücretsiz Kullanımı Aktif Etti!

Spotify 1 Ay Ücretsiz Kullanımı Aktif Etti!
Çevrimiçi müzik ve podcast dinleme platformu Spotify, dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de birçok kişi tarafından aktif olarak kullanılıyor. Kütüphanesinde birçok müziği barındıran platform, kullanıcı memnuniyetini sağlamak...

Çevrimiçi müzik ve podcast dinleme platformu Spotify, dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de birçok kişi tarafından aktif olarak kullanılıyor. Kütüphanesinde birçok müziği barındıran platform, kullanıcı memnuniyetini sağlamak için yeni özellikler ve geliştirmeler yapmaya devam ediyor. Şirket tarafından geçtiğimiz haftalarda yapılan açıklamada, ilk defa Premium abonesi olacak kullanıcılardan 3 ay ücret alınmayacağı belirtilmişti. Spotify, bugün yaptığı açıklama ile bu sürenin tekrar 1 aya düşürüldüğünü duyurdu.

Spotify Abonelik Ücretleri

Spotify, ilk defa abonelik alacak kullanıcılara 1 aylık deneme imkanı sağlarken, sonraki süreçte talep edilen fiyatlar şu şekilde:

Bireysel: 20,99 TL

Duo: 27,99 TL

Aile: 34,99 TL

Öğrenci: 10,49 TL

Paket içeriklerine ilişkin detaylara, Spotify'ın resmi internet sitesinden ulaşılabilir.

Spotify Kaç Abonesi Var?

Spotify, müzik dinleme platformlarında öncü şirketler arasında yer alıyor. Her geçen gün yeni kullanıcılara erişmek için çalışmalar yapan şirket, dünya genelinde aylık 400 milyonu aşkın kullanıcıya ulaşıyor.