Samsung'un AI Destekli Galaxy Enhance-X Uygulaması Galaxy A Serisine Geliyor

Samsung'un AI Destekli Galaxy Enhance-X Uygulaması Galaxy A Serisine Geliyor
Samsung, Galaxy telefonlarına yapay zeka destekli çeşitli fotoğrafçılık özellikleri getiren Galaxy Enhance-X uygulamasını geçen yıl sessizce ortaya çıkardı. Uygulama, Android 13'ü desteklemiyor gibi görünüyordu. Samsung, görünüşe...

Samsung, Galaxy telefonlarına yapay zeka destekli çeşitli fotoğrafçılık özellikleri getiren Galaxy Enhance-X uygulamasını geçen yıl sessizce ortaya çıkardı. Uygulama, Android 13'ü desteklemiyor gibi görünüyordu. Samsung, görünüşe göre uygulamayı daha sonra geri çekmişti. Koreli marka şimdi ise, uygulamayı tekrardan kullanıcıların karşısına çıkardı.

samsungun-ai-destekli-galaxy-enhance-x-uygulamasi-galaxy-a-serisine-geliyor

Samsung, AI destekli Galaxy Enhance-X uygulamasını yeniden duyurdu

Şirket, Kore topluluk forumunda Galaxy Enhance-X uygulamasının kullanıma sunulduğunu bir kez daha duyurdu. Bu noktada hem iyi hem de kötü haberler verdi. Kötü haber olarak; yeniden lanse edilen uygulama, üst düzey donanım ihtiyacını gerekçe göstererek şimdilik yalnızca Galaxy S23 serisini destekliyor. Şirket, yakında uygulamanın Galaxy S22 serisine de geleceğini söylüyor.

samsungun-ai-destekli-galaxy-enhance-x-uygulamasi-galaxy-a-serisine-geliyor

Samsung, Galaxy Enhance-X uygulamasını orta sınıf Galaxy A serisine getirmeyi planladığını söylediği için iyi haberler de var. Bu yeni uygulamayı almak için pahalı bir amiral gemisi almaya ihtiyacınızın kalmadığını gösteriyor. Samsung'un uygulaması, stok Galeri uygulamasına ek olarak çeşitli önemli özellikler getiriyor. Bu özellikler, bulanıklığı giderme, portre bulanıklığı, görüntü yükseltme, hareli deseni kaldırma, görüntü parlaklaştırma ve daha fazlasını içeriyor.