Samsung'un 2023 Smart Monitor Serisi Yakında Piyasaya Çıkıyor

Samsung'un 2023 Smart Monitor Serisi Yakında Piyasaya Çıkıyor
Samsung yakında 2023 için yeni Akıllı Monitör serisini piyasaya süryor. Bu monitörler 10 Nisan'dan itibaren Kore'de ön siparişe açılacak ve 17'sinde resmi olarak satışa çıkıyor. Seri, üç Akıllı Monitörden oluşuyor ve Samsung,...

Samsung yakında 2023 için yeni Akıllı Monitör serisini piyasaya süryor. Bu monitörler 10 Nisan'dan itibaren Kore'de ön siparişe açılacak ve 17'sinde resmi olarak satışa çıkıyor. Seri, üç Akıllı Monitörden oluşuyor ve Samsung, erken alıcılar için hediyeler hazırladı. 2023 Smart Monitor serisi, 10 Nisan'dan itibaren ön siparişe açılıyor. Ön sipariş dönemi 17 Nisan'da sona erecek ve ardından müşteriler monitörleri doğrudan satın alabiliyor.

samsungun-2023-smart-monitor-serisi-yakinda-piyasaya-cikiyor

Samsung Smart Monitor serisiyle üç model getiriyor

10-30 Nisan tarihleri arasında üç Akıllı Monitörden birini satın alan müşteriler, kablosuz fare ve klavyeye ücretsiz sahip oluyor. Yerleşik bir web tarayıcısı ve üretkenlik uygulamaları sunan Çalışma Alanı özelliğini kullanmak isteyen Smart Monitor kullanıcıları için fare ve klavye mükemmel bir hediye olabilir. Ayrıca Akıllı Monitörler, Netflix ve Gaming Hub gibi eğlence uygulamaları da sunar.

samsungun-2023-smart-monitor-serisi-yakinda-piyasaya-cikiyor

Seri, Smart Monitor M8, Smart Monitor M7 ve Smart Monitor M5'ten oluşur. M8, Sıcak Beyaz, Gün Batımı Pembesi, Gün Işığı Mavisi ve Bahar Yeşili olmak üzere dört renkte 685 $'a satışa sunuluyor. Smart Monitor M7 yalnızca tek renkte, Sıcak Beyaz olarak kullanıcı karşısına çıkıyor.. Bu varyant 647$'a mal oluyor. Son olarak, siyah beyaz olarak sunulan Smart Monitor M5, renk ve boyuta bağlı olarak 266-289 $ arasında değişiyor.

samsungun-2023-smart-monitor-serisi-yakinda-piyasaya-cikiyor

Smart Monitor M8, maksimum 400 nit parlaklığa sahip 32 inçlik bir panele sahiptir. M7 modeli de 32 inçlik bir bölmeyle sunuluyor ve 300 nit parlaklığa ulaşabiliyor. hem M8 hem de M7 UHD çözünürlüklere sahiptir. Bu arada Smart Monitor M5, 32 veya 27 inç Full HD panelle sunuluyor. Samsung, resmi lansman hikayesinde M5 parlaklık seviyelerinden bahsetmedi. Şirket ayrıca, yeni Smart Monitor 2023 serisinin diğer pazarlara ne zaman ulaşacağından veya ulaştıktan sonra ne kadara mal olacağından bahsetmedi.