Samsung Patenti Bir Telefonun Ne Kadar Çok Yönlü Olabileceğini Gösteriyor

Samsung Patenti Bir Telefonun Ne Kadar Çok Yönlü Olabileceğini Gösteriyor
Mevcut katlanabilir akıllı telefon tasarımları, ya normal bir telefon ekranını ikiye katlamakla ya da bir telefonu katlayarak bir tablete dönüştürmekle ilgilidir. Samsung, her iki form faktörüne sahip telefonlar satıyor ve şu anda...

Mevcut katlanabilir akıllı telefon tasarımları, ya normal bir telefon ekranını ikiye katlamakla ya da bir telefonu katlayarak bir tablete dönüştürmekle ilgilidir. Samsung, her iki form faktörüne sahip telefonlar satıyor ve şu anda katlanabilir pazara liderlik ediyor ve şirket ayrıca birçok kişinin eline geçmek isteyeceği ikiye katlama ve kaydırılabilir/yuvarlanabilir konseptleri de sergiledi.

samsung-patenti-bir-telefonun-ne-kadar-cok-yonlu-olabilecegini-gosteriyor

Samsung için hazırlanan patent dört farklı modu sergiliyor

GalaxyClub tarafından keşfedilen patent, kaydırılabilir bir telefonun kullanım durumuna bağlı olarak nasıl en az dört farklı moda sahip olabileceğini gösteriyor. Bu cihaz, varsayılan olarak bir Galaxy Z Fold'un dar profiline sahip olacaktır. Bu, Samsung'un Band modu olarak adlandırdığı, açık havada kalabalık yerler gibi tek elle kolay kullanımın gerekli olduğu durumlar için yararlı olacak olan şey olacaktır. Ancak bir Galaxy Z Fold'dan farklı olarak, bu cihaz aynı zamanda ikinci mod olacak ve normal bir şeker çubuğu telefonunu taklit eden bir Telefon moduna sahip olacaktır.

samsung-patenti-bir-telefonun-ne-kadar-cok-yonlu-olabilecegini-gosteriyor

Ardından, ekranın bir tarafta kaydığı, ancak tamamen açılmadığı Phablet modu var. Patent ayrıca cihazın durumu nasıl otomatik olarak algılayabileceğini ve kullanıcılara her durum için ideal form faktörünün ne olacağı konusunda ipucu verebileceğini açıklıyor. Aşağıdaki akış şeması size temel bir fikir verse de, böyle bir sistemin ayrıntılarına burada girebileceğimiz bir şey değildir.