Samsung Good Lock Güncellemesi, Kullanıcı Arayüzünü İyileştiriyor

Samsung Good Lock Güncellemesi, Kullanıcı Arayüzünü İyileştiriyor
Samsung, deneysel platformu Good Lock'un yeni bir sürümünü yayınlıyor. Şirket, birkaç düzeltme ve iyileştirme getiren Good Lock 2.2.04.58 sürümünü kullanıma sunuyor. Good Lock sürüm 2.2.04.58 için resmi değişiklik günlüğü,...

Samsung, deneysel platformu Good Lock'un yeni bir sürümünü yayınlıyor. Şirket, birkaç düzeltme ve iyileştirme getiren Good Lock 2.2.04.58 sürümünü kullanıma sunuyor. Good Lock sürüm 2.2.04.58 için resmi değişiklik günlüğü, ayrıntılara girmese de kullanıcı arayüzü iyileştirmelerinden bahseder. Ayrıca Çince çeviriyi günceller ve rozet mantığını iyileştirir.

samsung-good-luck-guncellemesi-kullanici-arayuzunu-iyilestiriyor

Her zaman olduğu gibi, Good Lock'u Galaxy Store aracılığıyla güncelleyebilirsiniz. Uygulamayı açın, "Menü" düğmesine dokunun ve "Güncellemeler"e erişin. Yine, ayrıntılar biraz az. İşte resmi değişiklik günlüğü:

  • Hata düzeltmeleri ve kullanıcı arayüzü iyileştirmesi
  • Çince çeviri güncellemesi
  • Güncelleme rozeti mantığı iyileştirmesi

Good Lock tek başına fazla bir şey yapmaz, ancak One UI'nin çalışma ve görünüşünü değiştirebilecek çeşitli deneysel eklentiler için fırlatma rampası görevi görür. Good Lock'u kullanmak istiyorsanız, maalesef Samsung bu deneysel özelliği bölge kilitlemeye devam ediyor. Şirket, Good Lock'u geçen yılın sonlarında Arjantin, Şili, Kolombiya, Danimarka, Meksika, Norveç, Peru, Polonya, Portekiz, Slovakya, İsveç, Tayland, Çek Cumhuriyeti, Avusturya, Belçika, Brezilya, Finlandiya, Malezya ve Hollanda için yayınlamıştı.

Samsung, kullanılabilirliği daha da fazla bölgeye yaymayı planlıyor olabilir, ancak şu ana kadar Good Lock'a tüm Avrupa ve Latin Amerika'da erişilemiyor.