Samsung, Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5'i Piyasaya Sürmek İçin Acele Edebilir

Samsung, Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5'i Piyasaya Sürmek İçin Acele Edebilir
Samsung, yaklaşmakta olan Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5'i beklenenden daha önce halka sunabilir. Tarihler kesinleşmedi ancak bazı işaretler, Samsung'un bir sonraki amiral gemisi katlanabilir telefonlarını yaz ortasında piyasaya sürmek...

Samsung, yaklaşmakta olan Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5'i beklenenden daha önce halka sunabilir. Tarihler kesinleşmedi ancak bazı işaretler, Samsung'un bir sonraki amiral gemisi katlanabilir telefonlarını yaz ortasında piyasaya sürmek isteyebileceğini gösteriyor.

Bir söylentiye göre Samsung, Haziran ayının başında Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5 için menteşelerin seri üretimine başlayabilir. Daha önce şirket menteşelerini Haziran sonunda üretime sokmuştu.

samsung-galaxy-z-fold-5-ve-z-flip-5i-piyasaya-surmek-icin-acele-edebilir

Samsung, Galaxy Z Fold 5 menteşeleri için acele ediyor

Şirketin menteşelerini normalden daha erken üretmek için acele etmesi nedeniyle, son söylentiler Samsung'un Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5'i Ağustos sonundan ziyade Temmuz sonundan önce piyasaya sürmeyi planladığı için bunu yapabileceği yönünde spekülasyon yapıyor.

Samsung'un en azından Galaxy Z Fold 5 için farklı bir menteşe kullandığı söyleniyor. Bu yeni menteşe, telefonun iki yarısı arasında küçük bir boşluk bırakmadan tamamen düz katlanmasını sağlıyor.

samsung-galaxy-z-fold-5-ve-z-flip-5i-piyasaya-surmek-icin-acele-edebilir

Bu aynı zamanda Samsung'un neden Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5'in menteşelerini normalden daha erken üretime sokmak isteyebileceğinin bir açıklaması olabilir. Şirketin yeni tasarımları üretmesi için daha fazla zamana ihtiyacı olabilir. Doğruysa, menteşelerin taşıma bantlarına normalden daha erken vurup vurmadığına bakılmaksızın, Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5'in yılın normal zamanında satışa çıkabileceği anlamına gelebilir.

samsung-galaxy-z-fold-5-ve-z-flip-5i-piyasaya-surmek-icin-acele-edebilir

Sonuç olarak, bunların hepsi spekülatiftir ve Samsung'un yaz ortası piyasaya sürmek için Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5'i piyasaya sürmek için acele edeceğini gösteren somut bir kanıt yoktur. Özellikle cihazlarını Google Pixel Fold lansmanına yaklaştırmak ve yeni nesil katlanabilir cihazlar ile yakında çıkacak olan iPhone 15 serisi arasına daha fazla mesafe koymak istiyorsa bunu yapabilir.