Samsung Galaxy Z Flip 5 Şeffaf Kılıfı Sızdırıldı

Samsung Galaxy Z Flip 5 Şeffaf Kılıfı Sızdırıldı
Galaxy Z Flip serisi, bu yıl en önemli estetik ve işlevsel değişikliklerinden birini yaşıyor. Pek çok söylenti, daha büyük bir kapak ekranına sahip yaklaşan Galaxy Z Flip 5'e işaret ediyor ve sızan yeni bir fotoğraf, yeniden...

Galaxy Z Flip serisi, bu yıl en önemli estetik ve işlevsel değişikliklerinden birini yaşıyor. Pek çok söylenti, daha büyük bir kapak ekranına sahip yaklaşan Galaxy Z Flip 5'e işaret ediyor ve sızan yeni bir fotoğraf, yeniden tasarım fikrine daha da fazla ağırlık veriyor. Aşağıdaki sızan fotoğraf, Galaxy Z Flip 5 için şeffaf bir kılıfı gösteriyor. Bu, yeni nesil katlanabilir kılıfla birlikte gönderilebilecek resmi koruyucu kılıf olabilir. Koruyucu kılıfta biri klasör benzeri bir şekle sahip büyük bir kapak ekranı, yani ofset çentiği için yer açan üç kesik vardır.

samsung-galaxy-z-flip-5-seffaf-kilifi-sizdirildi

Samsung Galaxy Z Flip 5 çift kamera konfigürasyonuyla geliyor

Kasadaki diğer iki kesik, kameralar ve bir LED flaş için yer açıyor. Galaxy Z Flip 5, çift kamera konfigürasyonunu koruyacak, ancak sensör detayları şu anda bilinmiyor. Bir başka yeni söylenti, Galaxy Z Flip 5'in kapak ekranının 3,4 inç boyutunda ve 720 x 748 çözünürlüğe sahip olduğunu ve bunun da inç başına yaklaşık 305 piksel piksel yoğunluğuyla sonuçlandığını söylüyor.

samsung-galaxy-z-flip-5-seffaf-kilifi-sizdirildi

Daha büyük kapak ekranı, kullanıcıların telefonu açmak zorunda kalmadan daha fazla görev gerçekleştirmesine olanak tanır. Kaynaklarımıza göre, kapak ekranı, telefonun rengi ne olursa olsun siyah bir zemin üzerine sığacak ve kapatıldığında pek fark edilmiyor. Samsung, güncellenen tasarımıyla Galaxy Z Flip 5'i normalden daha erken piyasaya sürebilir. Bazı söylentiler Galaxy Z Flip 5'in kapak ekranının şeklini ve teknik özelliklerini açıklamaya odaklanırken, diğer raporlar telefonun bulunabilirliğiyle ilgilidir. Samsung'un bazı bileşenlerin seri üretimine beklenenden erken başladığı ve şirketin Temmuz ayında Galaxy Z Flip 5 ve Z Fold 5'i duyurabileceği söyleniyor. Sonuç olarak, yeni nesil katlanabilir telefonlar Ağustos ayı başlarında piyasaya çıkabilir.