Samsung Galaxy Tab S9, 8.160 mAh Pille Geliyor!

Samsung Galaxy Tab S9, 8.160 mAh Pille Geliyor!
Samsung, amiral gemisi tablet serisine pil yükseltmeleri getiriyor. Cihazın model numarasını ve nominal kapasitesini doğrulayan çevrimiçi bir liste geldi. Bu noktada henüz duyurulmamış Galaxy Tab S9, önceki modellerden daha büyük...

Samsung, amiral gemisi tablet serisine pil yükseltmeleri getiriyor. Cihazın model numarasını ve nominal kapasitesini doğrulayan çevrimiçi bir liste geldi. Bu noktada henüz duyurulmamış Galaxy Tab S9, önceki modellerden daha büyük bir pille kullanıcıların karşısına geçiyor.

samsung-galaxy-tab-s9-8-160-mah-pille-geliyor

Galaxy Tab S9 8.160 mAh pille kullanıcı karşısına geçiyor

Son uygulama, Çinli ajans CQC'nin veri tabanında ortaya çıktı. Ortaya çıkaran ise GalaxyClub oldu. Samsung SDI tarafından geliştirilen Galaxy Tab S9 Li-ion pilin EB-BX716ABY parça numarasına sahip olduğunu ortaya koydu. Bu durum, yakında çıkacak olan Galaxy Tab S9 serisi ya da daha spesifik olarak temel Tab S9 varyantı tarafından kullanılması gereken SM-X71x model numarasına karşılık geliyor.

samsung-galaxy-tab-s9-8-160-mah-pille-geliyor

CQC'de görülen bu pil, Galaxy Tab S9'a aittir. Spesifikasyonlar tarafında ürün 8.160 mAh nominal kapasiteye sahiptir. Bu da Galaxy Tab S9'un gelecek modelden önceki Tab S8 ve Tab S7'den daha büyük bir bataryaya sahip olduğunu doğruluyor.