Samsung, Galaxy S23 Serisindeki Fotoğrafçılık Özelliklerini Geliştiriyor

Samsung, Galaxy S23 Serisindeki Fotoğrafçılık Özelliklerini Geliştiriyor
Samsung şimdi de merakla beklenen kamera güncellemesini Galaxy S23 serisine sunuyor. Samsung'un topluluk forumundaki bir gönderiye göre, şirket S23 serisi telefonlarda çeşitli fotoğrafçılık özelliklerini geliştiriyor ve Galeri uygulamasına...

Samsung şimdi de merakla beklenen kamera güncellemesini Galaxy S23 serisine sunuyor. Samsung'un topluluk forumundaki bir gönderiye göre, şirket S23 serisi telefonlarda çeşitli fotoğrafçılık özelliklerini geliştiriyor ve Galeri uygulamasına yeni işlevler ekliyor.

samsung-galaxy-s23-serisindeki-fotografcilik-ozelliklerini-gelistiriyor

Samsung, Galaxy S23 serisi için kamera güncellemesi sunuyor

Kamera iyileştirmeleri ikinci bir Mart güncellemesi olarak kullanıma sunuluyor. Yaklaşık 922,88 MB ağırlığındaki donanım yazılımı sürümü S91xNKSU1AWC8 ile birlikte gelir. En önemli güncellemelerden biri, otomatik odaklama hızı ve doğruluğundaki iyileştirmeler şeklinde geliyor. Artık odak ayarlanmamışken bile Galaxy S23'ünüzle fotoğraflara tıklayabilirsiniz.

samsung-galaxy-s23-serisindeki-fotografcilik-ozelliklerini-gelistiriyor

Bu, çekimi hızlandırırken, biraz bulanık görüntülere neden olabilir. Samsung, kullanıcıların her zamanki gibi odağı tamamladıktan sonra çekim yapmak için Camera Assistant ayarlarını değiştirebileceğini söylüyor. İyileştirmeler ayrıca düşük ışık ayarlarında görüntü sabitleme ve ultra geniş kameranın keskinliğine yöneliyor. Görüntüleri çekerken bazı hatalar ve diğer sorunlar da çözüldü.