Samsung Galaxy A53, Nisan 2023 Güncellemesi Aldı

Samsung Galaxy A53, Nisan 2023 Güncellemesi Aldı
Galaxy A53 5G, Nisan 2023 güvenlik güncellemesini almaya başlayan ilk Samsung akıllı telefonlar arasındaydı, ancak güncellemenin kullanıma sunulması, telefon sahiplerinin isteyeceği kadar hızlı hız kazanmadı. Güncelleme ilk yayınlandığından...

Galaxy A53 5G, Nisan 2023 güvenlik güncellemesini almaya başlayan ilk Samsung akıllı telefonlar arasındaydı, ancak güncellemenin kullanıma sunulması, telefon sahiplerinin isteyeceği kadar hızlı hız kazanmadı. Güncelleme ilk yayınlandığından beri Kuzey Amerika bölgesiyle sınırlıydı, ancak görünüşe göre Samsung nihayet diğer pazarlara da yayılıyor.

samsung-galaxy-a53-nisan-2023-guncellemesi-aldi

Samsung Galaxy A53 güncellemesi yayılıyor

Uluslararası Galaxy A53 modelleri artık bazı ülkelerde güncelleme almaya başladı. Brezilya ve Panama gibi ülkelerdeki A53 sahipleri, A536EXXS5CWD2 aygıt yazılımı sürümüyle birlikte gelen yeni güncellemeyi indirebilir. İlerleyen zamanlarda ülkemize de geleceği düşünülüyor. Güncelleme, donanım yazılımı sürümü tarafından onaylandığı gibi, yalnızca A53'e güvenlik düzeltmeleri getiriyor. Nisan 2023 güvenlik düzeltme eki, bazı modern Exynos yonga setlerini etkileyen güvenlik açıklarına yönelik düzeltmeler de dahil olmak üzere Samsung Galaxy akıllı telefonlar ve tabletlerde bulunan 60'tan fazla güvenlik açığını giderir.

Tüm güncellemelerde olduğu gibi, bu güncelleme de Ayarlar » Yazılım güncelleme menüsünden doğrudan telefona indirilebilir.