Samsung Galaxy A03 Core, Android 12 Güncellemesi Alıyor

Samsung Galaxy A03 Core, Android 12 Güncellemesi Alıyor
Son zamanlarda Android 12 hakkında pek bir şey duymadık çünkü Samsung bu bölümü çoğunlukla kapalı tuttu. Şimdi One UI 5.1'i daha fazla Galaxy telefon ve tablete dağıtmaya odaklanıyor. Bugün, neredeyse bitmeyen One UI 5.1 haberleri...

Son zamanlarda Android 12 hakkında pek bir şey duymadık çünkü Samsung bu bölümü çoğunlukla kapalı tuttu. Şimdi One UI 5.1'i daha fazla Galaxy telefon ve tablete dağıtmaya odaklanıyor. Bugün, neredeyse bitmeyen One UI 5.1 haberleri dizisi Android 12 tarafından kesintiye uğradı çünkü ikinci sürüm artık "Çekirdek" etiketini taşıyan eski bir Galaxy telefona yayılıyor.

samsung-galaxy-a03-core-android-12-guncellemesi-aliyor

Galaxy A03 Core için Android 12 sürümü geliyor

Android 11'den Android 12'ye atlama onuruna sahip olan Galaxy A03 Core'dur. Güncelleme, Rusya'nın her yerinden Galaxy A03 Core için mevcuttur. A032FXXU2BWC3 donanım yazılımı sürümünü taşır. Bu bir "Çekirdek" Galaxy cihazı olduğundan, Android 12 güncellemesi ve daha spesifik olarak beraberindeki One UI 4 sürümü, "Çekirdek" etiketi taşımayan Galaxy telefonlar için diğer güncellemeler kadar zengin özelliklere sahip değildir.

samsung-galaxy-a03-core-android-12-guncellemesi-aliyor

Core telefonlar ucuz olacak şekilde tasarlanmıştır ve Galaxy A03 Core'da yalnızca 2 GB RAM bulunur. Android'in ve One UI'nin bu yeni sürümü normalden daha hafiftir. Bununla birlikte, Android 11'den Android 12'ye yeni bir işletim sistemi güncellemesi, en azından bazı yeni özellikler veya daha modern bir makyaj getiriyor.

samsung-galaxy-a03-core-android-12-guncellemesi-aliyor

Şu an itibariyle, güncelleme yalnızca Rusya'da mevcut gibi görünüyor, ancak Samsung'un Galaxy A03 Core'u sattığı daha fazla pazar er ya da geç güncellemeyi alacaktır. Bu yüzden Türkiye'ye de güncelleme gelebilir. Güncellemenin mevcut olduğu bölgelerde, A03 Core kullanıcıları, bilgilendirildiklerinde veya telefonlarında Ayarlar uygulamasını açıp "Yazılım güncellemesi"ne erişerek ve "İndir ve yükle"ye dokunarak güncellemeyi alabilir.