Samsung, Eski Telefonlara Birkaç Galaxy S23 Kamera Özelliği Getiriyor

Samsung, Eski Telefonlara Birkaç Galaxy S23 Kamera Özelliği Getiriyor
Samsung, Apple'dan ilham alan Image Clipper özelliğini bu yılın başlarında Galaxy S23 serisinde kullanıma sunmuştu. Seçenek, nesneleri ve insanları fotoğraflardan keserek başka bir yere yapıştırmanıza olanak tanır. Neyse ki...

Samsung, Apple'dan ilham alan Image Clipper özelliğini bu yılın başlarında Galaxy S23 serisinde kullanıma sunmuştu. Seçenek, nesneleri ve insanları fotoğraflardan keserek başka bir yere yapıştırmanıza olanak tanır. Neyse ki Koreli marka, bu özelliğin eski Galaxy telefonlarına geleceğini doğruladı. Korece Topluluk forumundaki bir Samsung temsilcisi, Image Clipper özelliğinin Galaxy S20 serisi ve daha yenisi, Galaxy Note 20 serisi, Galaxy Z Fold 2 ve daha yenisi ve Galaxy Z Flip ve daha yeni cihazlara sunulacağını açıkladı.

samsung-eski-telefonlara-birkac-galaxy-s23-kamera-ozelligi-getiriyor

Galaxy S23 kamera özellikleri güncellemesi devam ediyor

Duyuru ayrıca, bu özelliği eski telefonlarda etkinleştirmek için yazılım güncellemesinin şu anda devam etmekte olduğunu da belirtti. Bu özelliği yakında Galeri uygulamanızda görmeye başlayacaksınız. Yine de, eski Galaxy telefonlarına gelen tek yeni kamera özelliği bunlar değildir. Galaxy S22 serisi ve Galaxy Z Fold 4 ayrıca ön kamerada Expert Raw/Pro/Pro Video modları alıyor. Bu arada S22 serisi, Z Fold 4 ve Z Flip 4, 300x astro hyperlapse seçeneği alıyor.