Samsung, Bir Sonraki Güncellemeyle Farklı Bir Galaxy S23 Kamera Sorununu Çözüyor

Samsung, Bir Sonraki Güncellemeyle Farklı Bir Galaxy S23 Kamera Sorununu Çözüyor
Galaxy S23 serisi, kamera performansıyla çok sayıda övgü aldı yine de mükemmel değildi ve yazılım güncellemeleriyle çözülebilecek birkaç sorun vardı. Samsung, belirli durumlarda gürültü, odaklanma davranışı ve video kaydı...

Galaxy S23 serisi, kamera performansıyla çok sayıda övgü aldı yine de mükemmel değildi ve yazılım güncellemeleriyle çözülebilecek birkaç sorun vardı. Samsung, belirli durumlarda gürültü, odaklanma davranışı ve video kaydı ile ilgili çoğu sorunu çözmek için bu ayın başlarında yeni bir güncelleme yayınladı. Bu güncelleme bile kamera performansıyla ilgili her sorunu çözmedi.

samsung-bir-sonraki-guncellemeyle-farkli-bir-galaxy-s23-kamera-sorununu-cozuyor

Samsung, diğer güncelleme ile Galaxy S23 için kalan sorunları çözüyor

Şimdi ise Samsung'un bir sonraki yazılım güncellemesi ile Galaxy S23'ün kalan kamera sorunlarının bir kısmını çözeceği aktarılıyor. Sızıntı kaynağı, Ice Universe'e göre, Galaxy S23, Galaxy S23+ ve Galaxy S23 Ultra'da bulunan HDR ile ilgili kamera sorunları bir sonraki güncellemeyle çözülüyor. Güney Koreli firma, üst düzey telefonları için aylık güncellemeler yayınladığından, bu hata düzeltme güncellemesinin Mayıs 2023 güvenlik güncellemesinin bir parçası olarak Mayıs ayında yayınlanmasını bekliyoruz.

samsung-bir-sonraki-guncellemeyle-farkli-bir-galaxy-s23-kamera-sorununu-cozuyor

Burada tartışılan HDR sorunu, bir görüntüdeki nesnelerin etrafında garip bir hale etkisine neden olur ve en çok düşük ışıkta veya iç mekan koşullarında görülüyor. Örneğin aşağıdaki görselde bitkinin ve çiçeklerinin sınırları boyunca anormal görünen açık renkli bir kontur görebilirsiniz. Düşük ışık koşullarında binaların, ağaçların ve nesnelerin çevresinde benzer bir hale etkisi görülebilir.