Samsung Bir Sonraki Amiral Gemisi Akıllı Saati Daha Büyük Ekranla Geliyor

Samsung Bir Sonraki Amiral Gemisi Akıllı Saati Daha Büyük Ekranla Geliyor
Samsung'un amiral gemisi akıllı saatleri, son üç yıldır aynı boyuttaki ekranları kullandı. Galaxy Watch 3, Galaxy Watch 4 Classic ve Galaxy Watch 5 Pro'nun en büyük sürümlerinde 1,4 inç dairesel ekranlar yer alıyor. Samsung, bir...

Samsung'un amiral gemisi akıllı saatleri, son üç yıldır aynı boyuttaki ekranları kullandı. Galaxy Watch 3, Galaxy Watch 4 Classic ve Galaxy Watch 5 Pro'nun en büyük sürümlerinde 1,4 inç dairesel ekranlar yer alıyor. Samsung, bir sonraki amiral gemisi akıllı saati ile daha da büyümeyi planlıyor.

samsung-bir-sonraki-amiral-gemisi-akilli-saati-daha-buyuk-ekranla-geliyor

Sızıntı: Samsung Galaxy Watch 6 Classic, 1,47 inç oluyor

Sızıntı kaynağı Ice Universe'e göre, Galaxy Watch 6 Classic, 1,47 inç boyutuyla kullanıcıyla buluşuyor. Bu, selefi Galaxy Watch 5 Pro'dan 0,7 inç daha büyük olacağı anlamına geliyor. Ayrıca sızıntı kaynağı, Samsung'un görselleri keskin tutmak için akıllı saatin çözünürlüğünü de iyileştirdiğini iddia ediyor. Samsung'un yaklaşan amiral gemisi akıllı saatinin çözünürlüğünü açıklamasa da, 450x450 pikselden büyük oluyor.

samsung-bir-sonraki-amiral-gemisi-akilli-saati-daha-buyuk-ekranla-geliyor

Önceki raporlar Samsung'un bir kan şekeri monitörü üzerinde çalıştığını ortaya koymuştu. Şirketin bunu Galaxy Watch 6 serisi ile sağlayıp sağlamayacağı henüz net değildir. Şirketin 2023 akıllı saat serisinde iki model yer alıyor. Bunların Galaxy Watch 6 ve Galaxy Watch 6 Classic olacağı ortaya çıktı. Wear OS tabanlı One UI Watch yazılımını çalıştırıyor. Yaklaşan akıllı saatlerin Galaxy Watch 5'in aksine kavisli ekranlara sahip olması bekleniyor.

samsung-bir-sonraki-amiral-gemisi-akilli-saati-daha-buyuk-ekranla-geliyor

Galaxy Watch 5 Pro'nun yerini alacak olan Galaxy Watch 6 Classic, birçok kişinin sevdiği dönen çerçeveye sahip oluyor. Samsung'un Çinli bir firmadan her iki model için de OLED panel kullanacağı bildirildi. Her iki Galaxy Watch 6 modeli de benzer boyutta pillere sahiptir. Galaxy Watch 5'in kapasitesi civarındadır. Bu nedenle, pil ömründe büyük bir iyileşme beklememeniz gerekiyor.

Galaxy Watch 6 serisinden bekleyebileceğiniz diğer özellikler arasında ivmeölçer, barometre, tansiyon izleme, EKG, GPS, Gyro, kalp atış hızı sensörü, manyetik sensör, uyku takibi ve stres ölçümü yer alıyor. Serideki saatlerin ayrıca toza ve suya dayanıklılık, Wi-Fi, Bluetooth, NFC, Samsung Pay ve kablosuz şarj için IP68 derecesine sahip olması bekleniyor.