Pixel Fold, Google'ın Yavaş Şarj Hızı Trendini Sürdürebilir

Pixel Fold, Google'ın Yavaş Şarj Hızı Trendini Sürdürebilir
Google Pixel Fold söylentilerinin sürekli akışı, teknik özellik sızıntıları, uygulamalı bir video ve son günlerde ortaya çıkan daha fazlasıyla bilgi seli haline dönüştü. Şimdi, güvenilir bir sızıntı kaynağı daha fazla...

Google Pixel Fold söylentilerinin sürekli akışı, teknik özellik sızıntıları, uygulamalı bir video ve son günlerde ortaya çıkan daha fazlasıyla bilgi seli haline dönüştü. Şimdi, güvenilir bir sızıntı kaynağı daha fazla Pixel Fold özelliği yayınladı.

pixel-fold-googlein-yavas-sarj-hizi-trendini-surdurebilir

Google Pixel Fold, sızıntıya göre 23W şarj hızıyla geliyor

Sızıntı kaynağı Yogesh Brar, Twitter'da Pixel Fold özelliklerini yayınladı ve bu özelliklerin çoğu önceki sızıntılarla aynı çizgide ilerliyordu. Bu, bir Tensor G2 işlemci, 12 GB RAM, 256 GB ya da 512 GB depolama, 7,6 inç QXGA+ 120 Hz OLED ekran ve 5,8 inç HD+ 120 Hz OLED ekran anlamına geliyor. Önceki sızıntılar gerçekten de bir FHD+ ekrana işaret ettiğinden, ikinci çözünürlüğün bir yazım hatası olup olmadığı henüz belirsizliğini koruyor.

pixel-fold-googlein-yavas-sarj-hizi-trendini-surdurebilir

Bununla birlikte, katlanabilir telefonun üçlü arka kamera sistemi, 8 Megapiksel iç selfie kamerası ve 9.5 Megapiksel dış selfie kamerası ile gelmesi bekleniyor. Şimdiye kadar belirli bir pil ve şarj rakamını içerisinde geçiren açıklama gelmedi. Brar, Pixel Fold'un 23W şarj hızına sahip 4.500 mAh pil alacağını iddia ediyor. 23W rakamının kablolu mu yoksa kablosuz şarjı mı ifade ettiği de henüz kesinlik kazanmadı.

pixel-fold-googlein-yavas-sarj-hizi-trendini-surdurebilir

Her durumda, bu rakamlar Pixel Fold'un şarj edilmesinin çok yavaş olacağını gösteriyor. Bu nedenle, Google'ın yaklaşan katlanabilir cihazı için benzer bir şarj süresi görmemiz mantıklı görünüyor. Karşılaştırıldığında, Samsung Galaxy Z Fold 4, benzer boyutta bir pil ve tam şarj için 85 dakika süren 25W kablolu hız sunuyor.