Pixel 7a Beklenenden Daha Erken Bir Lansman Tarihine Sahip Olabilir

Pixel 7a Beklenenden Daha Erken Bir Lansman Tarihine Sahip Olabilir
Pixel A serisinin çıkış tarihleri söz konusu olduğunda, Google biraz her yerdeydi. Pixel 3a Mayıs 2019'da piyasaya çıktı, Pixel 4a ve 5a Ağustos'ta satışa çıktı ve Pixel 6a Temmuz'da piyasaya çıktı. Sürümlerin düzensiz...

Pixel A serisinin çıkış tarihleri söz konusu olduğunda, Google biraz her yerdeydi. Pixel 3a Mayıs 2019'da piyasaya çıktı, Pixel 4a ve 5a Ağustos'ta satışa çıktı ve Pixel 6a Temmuz'da piyasaya çıktı. Sürümlerin düzensiz doğası nedeniyle, Google Pixel 7a lansman tarihinin ne zaman olabileceğini belirlemek zordur. Yeni bir sızıntı, beklenenden daha erken olabileceğini gösteriyor.

pixel-7a-beklenenden-daha-erken-bir-lansman-tarihine-sahip-olabilir

Bir sızıntı kaynağı Pixel 7a cihazının lansman tarihini açıkladı

Twitter'da SnoopyTech adıyla anılan güvenilir bir sızıntı kaynağı, Pixel 7a'nın önümüzdeki iki hafta içinde perakende mağazalara ulaşacağını iddia ediyor. Bu, telefonun da benzer bir zaman dilimi içinde satışa hazır olacağı anlamına gelir. Google I/O'nun 10 Mayıs'ta gerçekleşeceğini düşünürsek, şirketin telefonu o hafta piyasaya sürmesi makul görünüyor.

pixel-7a-beklenenden-daha-erken-bir-lansman-tarihine-sahip-olabilir

Bu doğruysa, lansman beklenenden biraz daha erken olacaktır. Bazı sızıntılar, telefonun Haziran ayında piyasaya sürülebileceğini öne sürdü. Sızan bir Pixel ürün yol haritası, cihazın Google I/O etrafında başlatılabileceği fikrini destekledi. Ek olarak, Google'ın bir sonraki A serisi cihazı için dördüncü bir "Jade" renk grubu olmayabilir. Durum buysa, siyah, beyaz görünür ve mavi renk grupları olacaktır.