OnePlus, Zen Modunu Kimseye Duyurmadan Sessizce Güncelledi

OnePlus, Zen Modunu Kimseye Duyurmadan Sessizce Güncelledi
Eski OnePlus akıllı telefonlardaki eski Oxygen OS kaplamasının konuşma noktalarından biri, bir Zen modu uygulamasının varlığıydı. Bu uygulama, esasen izninizle sizi telefonunuza kilitler ve sizi çevrenizdeki gerçek dünyayı değerlendirmeye...

Eski OnePlus akıllı telefonlardaki eski Oxygen OS kaplamasının konuşma noktalarından biri, bir Zen modu uygulamasının varlığıydı. Bu uygulama, esasen izninizle sizi telefonunuza kilitler ve sizi çevrenizdeki gerçek dünyayı değerlendirmeye zorlar. Telefonunuzdan ve bağlı tüm her zaman çevrimiçi olan kişilerden ayrılmanın güzel bir yoluydu. Nord CE 3 Lite'ın piyasaya sürülmesiyle OnePlus, Zen modu uygulamasını yeniden tasarım ve bazı yeni özelliklerle sessizce güncelledi.

oneplus-zen-modunu-kimseye-duyurmadan-sessizce-guncelledi

OnePlus forum üyesi Some_Random_Username, yeni güncellenen Zen modu uygulamasını ve yeniden tasarımını bir forum dizisinde gün ışığına çıkardı. Uygulama artık Zen Space olarak adlandırılıyor ve bu küçük yeniden markalaşmayı kutlamak için v13.1.9 güncellemesinde yeni bir simge var.

oneplus-zen-modunu-kimseye-duyurmadan-sessizce-guncelledi

En büyük değişiklik, uygulamanın temel işlevselliğindedir. Daha önce, Zen Modu sizi telefonunuza kilitliyor ve çoğu işlevi ayarladığınız süre boyunca çalışmaz hale getiriyordu. Kamerayı yalnızca fotoğraflara tıklamak ve acil telefon aramaları yapmak ve almak için kullanabilirsiniz. Güncelleme ile artık iki Zen modu seçeneği geldi. Bunlar, Deep Zen ve Light Zen oldu.