LG V60, Android 13 Güncellemesi Alıyor

LG V60, Android 13 Güncellemesi Alıyor
LG, akıllı telefon işinden çoktan çıkmış olabilir. Yine de bu, mevcut telefonlarının yazılım güncellemelerini almayı bıraktığı anlamına gelmiyor. Şirketin en eski Android telefonlarından bazıları hala Android 13'e yükseltiliyor...

LG, akıllı telefon işinden çoktan çıkmış olabilir. Yine de bu, mevcut telefonlarının yazılım güncellemelerini almayı bıraktığı anlamına gelmiyor. Şirketin en eski Android telefonlarından bazıları hala Android 13'e yükseltiliyor ve LG V60, güncellemeyi alan en son model oluyor. Reddit'te yayınlanan bir gönderiye göre, LG'nin 2020 akıllı telefon modeli Amerika Birleşik Devletleri'nde Android'in en son sürümünü alıyor. Şu anda yalnızca T-Mobile varyantında mevcuttur.

lg-v60-android-13-guncellemesi-aliyor

LG V60 modeli güncellemeyle birlikte daha hızlı hale geldi

Güncellemeyi yükleyen birkaç kullanıcı, LG V60'larının daha hızlı hale geldiğini bildirdi. Alışıldığı gibi, güncelleme hata düzeltmeleri ve güvenlik geliştirmelerinin yanı sıra bir dizi Android 13 özelliği içeriyor. LG'nin güncelleme taahhüdü, üç yıllık büyük Android işletim sistemi yükseltmelerini garanti ediyor. Bu nedenle en son sürüm sürpriz olmadı. LG V60'ın 2020'de piyasaya sürüldüğü düşünülürse bu, cihazın son güncellemesi oluyor.

lg-v60-android-13-guncellemesi-aliyor

Geçen yılın sonlarında Güney Koreli teknoloji şirketi, 2023'ün ilk çeyreğinde Android 13 alacak cihazların bir listesini açıklamıştı. Listede LG Velvet ve LG Wing de yer aldı ancak LG V60'tan bahsedilmedi. LG, V60'ı üç yıl önce kutusundan Android 10 ile çıkardı ve gücünü Qualcomm'un eski Snapdragon 865 yonga setinden alıyor.