Lamborghini, Milano Tasarım Haftasında 60. Yıldönümü Huracan Modellerini Tanıttı

Lamborghini, Milano Tasarım Haftasında 60. Yıldönümü Huracan Modellerini Tanıttı
Lamborghini, Milano Tasarım Haftası'nda Huracan'ın üç 60th Anniversary Edition modelini resmen sergiledi. Otomobil üreticisinin etkinlikteki varlığı aynı zamanda Centro Stile tasarım merkezine, Ad Personam departmanına odaklanan...

Lamborghini, Milano Tasarım Haftası'nda Huracan'ın üç 60th Anniversary Edition modelini resmen sergiledi. Otomobil üreticisinin etkinlikteki varlığı aynı zamanda Centro Stile tasarım merkezine, Ad Personam departmanına odaklanan bir sergiye sahip ve yeni hibrit Revuelto süper otomobilin Avrupa'da ilk kez lansmanına ev sahipliği yaptı.

lamborghini-milano-tasarim-haftasinda-60-yildonumu-huracan-modellerini-tanitti

Lamborghini Huracan 60th Anniversary varyantı Evo Spyder'ı temel aldı

Lamborghini Huracan'ın üç 60th Anniversary varyantı STO, Tecnica ve Evo Spyder'ı temel alıyor ve her biri 60 örnekten oluşuyor. Her biri, 60. Yıldönümü grafikleriyle tamamlanan benzersiz bir dış görünüme sahipken kabin içinde özel "60'ın 1'i" karbon fiber plakalara sahiptir. Huracan Tecnica, özel model ailesini başlatıyor. İlki Milano'da sergilenen ve Verde Viper (yeşil) desenli Bianco Asopo (beyaz) boya içeren iki konfigürasyonda mevcut oluyor.

lamborghini-milano-tasarim-haftasinda-60-yildonumu-huracan-modellerini-tanitti

Farklı bir görünüm arayan müşteriler, Nero Noctis (siyah) ve Rosso Mars (kırmızı) öğeleriyle Grigio Telesto'yu (gri) tercih edebiliyor. Yapılandırmadan bağımsız olarak, Huracan Tecnica'nın 60. Yıldönümü versiyonu standart olarak 20 inç siyah jantlarla geliyor. Sonra Huracan STO'nun özel versiyonu var. Etkinlikte sergilenen otomobilin Blu Aegeus kaplamalı kaportasının yanı sıra Blu Mira kaplamalı açıkta kalan karbon fiber parçaları var.

lamborghini-milano-tasarim-haftasinda-60-yildonumu-huracan-modellerini-tanitti

Bu konfigürasyondaki örnekler, Nero Cosmum siyah Alcantara ile Grigio Octans (gri) öğeleri ve Blu Amon kontrast işlemelerini birleştiren bir iç tasarıma sahiptir. Mevcut ikinci görünüm, Grigio Telesto (gri) ile Nero Noctis'i (siyah) birleştirir ve ayrıca çeşitli karbon fiber vurgulara sahiptir. Bu arada kabin, kırmızı Rosso Alala dikişleri ve deri detayların yanı sıra Nero Cosmum ve Grigio Octans Alcantara kombinasyonuna sahiptir. Her iki versiyon da 20 inç dövme mat siyah jantlara sahiptir.

lamborghini-milano-tasarim-haftasinda-60-yildonumu-huracan-modellerini-tanitti

Son olarak, Huracan Evo Spyder'ın sınırlı üretim versiyonudur. O da iki konfigürasyonda mevcuttur. İlki, Verde Viper boyasını Bianco Isis unsurlarıyla birleştirirken, iç mekanda Rosso Alala ve Bianco Leda ile kontrast oluşturan Nero Ade bulunuyor. İkinci konfigürasyon, kabine kadar uzanan iki renk olan Bianco Isis detaylarıyla Blu Le Mans'a boyanmıştır.

İtalyan markanın CEO'su Stephen Winkelmann, "Süper spor otomobiller tamamen iki şeyle ilgilidir: performans ve tasarım ve Milan Tasarım Haftası, ikincisini sergilemek için ideal bir ortamdır. Yeni V12'mizin yanı sıra, Huracán'ın özel sürümleri yalnızca markamızın 60. yıl dönümünü kutlamakla kalmıyor, aynı zamanda müşterilerimize normalde tükenmiş bir V10 motorlu Lamborghini satın almaları için belki de son şans veriyor.” dedi.