Katlanabilir Tasarıma Sahip Oppo Find N Flip Modeli Netleşiyor

Katlanabilir Tasarıma Sahip Oppo Find N Flip Modeli Netleşiyor
Akıllı telefon kullanıcıları son yıllarda yeni teknolojiler ile buluşamamaktan şikayetçi. yenilikçi tasarımların ve özelliklerin eksikliğinden dert yanan kişiler için şirketler de harekete geçti. Bu kapsamda, inovatif tasarıma...

Akıllı telefon kullanıcıları son yıllarda yeni teknolojiler ile buluşamamaktan şikayetçi. yenilikçi tasarımların ve özelliklerin eksikliğinden dert yanan kişiler için şirketler de harekete geçti. Bu kapsamda, inovatif tasarıma sahip olan katlanabilir telefonlara yöneliş başladı. Birçok şirket ilk katlanabilir telefon modellerini kullanıcılar ile buluştururken, bu kervana Çin merkezli teknoloji şirketi Oppo da katıldı. Oppo'nun önümüzdeki aylarda piyasaya çıkaracağı katlanabilir modeli Find N Flip'in teknik özellikleri belli oldu.

Oppo Find N Flip Tenik Özellikleri

Oppo, katlanabilir tasarıma sahip akıllı telefon modeli için çalışmaları sürdürürken, teknik özelliklerine ilişkin henüz bir açıklamada bulunmadı. Teknoloji dünyasında yer alan iddialara göre Oppo Find N Flip'in bazı teknik detayları şu şekilde:

Ekran Boyutu: 6.8 inç

Ekran Paneli: OLED

Dış Ekran Boyutu: 3.26 inç

Dış Ekran Paneli: OLED

Arka Kamera: 50 MP ana kamera + 8 MP ultra geniş açılı kamera

Ön Kamera: 32 MP

Batarya: 4.300 mAh

Oppo, geçtiğimiz yılın son günlerinde katlanabilir tasarıma sahip Find N modelini piyasaya çıkarmıştı. Şirketin üzerinde çalıştığı yeni modeller ile birlikte, katlanabilir tasarıma sahip telefonlar açısından ürün çeşitliliği artmış olacak.