Katlanabilir Akıllı Telefon Modeli Google Pixel Fold Merakla Bekleniyor

Katlanabilir Akıllı Telefon Modeli Google Pixel Fold Merakla Bekleniyor
Akıllı telefon pazarında Pixel serisi cihazlar ile dikkatleri üzerinden toplayan Google, inovatif bir tasarım ile kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bu kapsamda, birçok şirketin son dönemde yoğunlaştığı katlanabilir...

Akıllı telefon pazarında Pixel serisi cihazlar ile dikkatleri üzerinden toplayan Google, inovatif bir tasarım ile kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bu kapsamda, birçok şirketin son dönemde yoğunlaştığı katlanabilir tasarıma sahip akıllı telefonlara Google da yöneliyor. Şirketin, önümüzdeki süreçte tanıtacağı ve katlanabilir tasarımlı Google Pixel Fold'a dair yeni bilgiler geldi. Teknoloji dünyasında yer alan iddialara göre, Pixel Fold modelinde ekran altı park izi sensörü yer almayacak. Cihazın ekranın ise 120 Hz yenileme hızına sahip olması bekleniyor.

Google Pixel 7 Teknik Özellikleri

Arama motoru sektöründe hakim şirket olan Google, teknolojin farklı alanlarında varlık göstermeye devam ediyor. Akıllı telefon pazarında ürün çeşitliliğin artıran şirket, geçtiğimiz haftalarda Pixel 7 serisini tanıttı. Söz konusu cihazın teknik özellikleri şu şekilde:

Ekran Boyutu: 6.3 inç

Ekran Çözünürlüğü: 1080 x 2400

Ekran Yenileme Hızı: 90 Hz

Ekran Paneli: AMOLED

Yonga Seti: Google Tensor G2

İşletim Sistemi: Android 13

Çekirdek Sayısı: 8

RAM: 8 GB

Depolama Kapasitesi: 128 GB ve 256 GB

Arka Kamera: 50 MP geniş açılı kamera + 12 MP ultra geniş açılı kamera

Ön Kamera: 10.8 MP ultra geniş açılı kamera

Batarya: 4.355 mAh

Hızlı Şarj: 30 W