iPhone 15 Renk Seçenekleri Neler Olacak? Apple'ın iPhone 15 Renkleri Öğrenildi

iPhone 15 Renk Seçenekleri Neler Olacak? Apple'ın iPhone 15 Renkleri Öğrenildi
Apple'ın yeni modeli iPhone 15'te kullanılabilecek özel renkler sızdırıldı. Apple, standart modellerde ise açık mavi ve koyu pembe tonları, pro modellerde ise koyu bir kırmızı renk tercih edebilir.Webtekno'da yer alan habere göre;...

Apple'ın yeni modeli iPhone 15'te kullanılabilecek özel renkler sızdırıldı. Apple, standart modellerde ise açık mavi ve koyu pembe tonları, pro modellerde ise koyu bir kırmızı renk tercih edebilir.

Webtekno'da yer alan habere göre; Apple, iPhone 15 Pro ve Pro Max modellerinde bordoya yakın bir koyu kırmızı kullanabilir. Bunun hex kodunun #410D0D olduğu ve ‘koyu sienna’ olarak tanımlandığı da aktarıldı.

Standart iPhone 15 modellerinde pembe tondaki rengin “telemagenta” olarak tanımlandığı ve kodunun #CE3C6C olduğu ifade edilirken diğer rengin ise #4DB1E2 koduyla “pikton mavisi” olarak tanımlandığı belirtildi.

Öte yandan,  iPhone 15 Pro’da standart kırmızı, uzay grisi, altın ve gümüş gibi renklerinin görüleceği söyleniyor. Standart iPhone 15’te kırmızı, siyah ve beyaz olmak üzere daha fazla çeşitte renk de görülebilecek.

İşte iPhone 15 Renkleri: