Google Pixel Watch İçin Düşme Algılama Özelliği Geldi

Google Pixel Watch İçin Düşme Algılama Özelliği Geldi
Google, bu hafta tüm mevcut nesil Pixel mobil cihazlar için Mart 2023 güncellemelerini kullanıma sundu. Google Pixel Watch, düşme algılama, güç tasarrufu sağlayan bir Dijital Saat saat yüzü, gelişmiş alarm desteği ve hata düzeltmeleriyle...

Google, bu hafta tüm mevcut nesil Pixel mobil cihazlar için Mart 2023 güncellemelerini kullanıma sundu. Google Pixel Watch, düşme algılama, güç tasarrufu sağlayan bir Dijital Saat saat yüzü, gelişmiş alarm desteği ve hata düzeltmeleriyle birlikte iyileştirmeler alıyor.

google-pixel-watch-icin-dusme-algilama-ozelligi-geldi

Google Pixel Watch için düşüş tespiti özelliği getiriyor

Google, 28 Şubat'ta düşüş tespiti özelliğini duyurmuştu. Mart ayı özelliği Drop for Pixels'i ayrıntılandıran bir blog gönderisinde yinelemesi oldu. Düşme tespiti, buradaki kayan yazı özelliğidir. Apple Watch 8'de olduğu gibi, Pixel Watch cihazınızın düştüğünüzü otomatik olarak algılamasını ve yardımınıza gelmesi için acil durum servislerinin aranmasına yardımcı olabilirsiniz.

google-pixel-watch-icin-dusme-algilama-ozelligi-geldi

Bunu, düşüşün acil durumlarıyla iletişime geçecek kadar şiddetli olup olmadığını seçmenize olanak tanıyan bir istemle yapıyor. 60 saniye içerisinde bir karar vermezseniz, saat otomatik olarak acil servisle iletişime geçiyor. Saat, konuşamazsanız sizin için acil servislerle otomatik olarak konuşuyor. Yine de, bunu geçersiz kılma ve kendi sesinizi kullanma seçeneğiniz yer alıyor.

google-pixel-watch-icin-dusme-algilama-ozelligi-geldi

Bunların dışında büyük bir özellik, güç tasarrufu sağlayan bir saat arayüzünü getiriyor. Pixel Watch'unuz pil seviyesi düşük olduğu için kapalıysa, kurma koluna dokunduğunuzda Dijital Saat yüzünü kullanarak zamanı kontrol edebilirsiniz. Bu, akıllı özellikler kullanışlı olamayacak kadar güce aç olsa bile, akıllı saatinizin yine de bir saat olarak işlev görebileceği konusunda size güven vermesi gereken yardımcı küçük bir özelliktir. Benzer bir pil tasarrufu güncellemesi, özelliğin hızlı ayarlar kutucuğunda geliyor. Tek bir dokunuşla özelliği açıp kapatmanıza olanak tanıyor.

google-pixel-watch-icin-dusme-algilama-ozelligi-geldi

Tamamen dikkat çekici olmasa da, bu güncellemeyle ilişkili birtakım başka çeşitli düzeltmeler de vardır. Dokunmatik ekran artık daha hassastır. Tepeyi döndürmek artık saati uyandırıyor. Bazı kullanıcıların Pixel Watch'ın alarm işlevinde yanlış başlatma ya da gecikme yaşamasına neden olan bir hata düzeltildi.