Google Fotoğraflar Güncellemesi Chromebook İçin Yeni Özellik Getirdi

Google Fotoğraflar Güncellemesi Chromebook İçin Yeni Özellik Getirdi
Google, geçen yıl Temmuz ayında Chromebook için Google Fotoğraflar aracılığıyla yeni film düzenleme araçları sunduğunu açıkladı. Bu özellikler nihayet gelmeye başlıyor. Google Fotoğraflar topluluk sayfasındaki bir yayında...

Google, geçen yıl Temmuz ayında Chromebook için Google Fotoğraflar aracılığıyla yeni film düzenleme araçları sunduğunu açıkladı. Bu özellikler nihayet gelmeye başlıyor. Google Fotoğraflar topluluk sayfasındaki bir yayında şirket, Chromebook'larda Google Fotoğraflar için yeni video düzenleme özelliklerinin kullanıma sunulmaya başladığını duyurdu. Bu özellikler, Chromebook'taki resimleri ve videoları sorunsuz bir şekilde kullanmanıza ve Google Fotoğraflar'da düzenlemenize olanak tanıyor.

google-fotograflar-guncellemesi-chromebook-icin-yeni-ozellik-getirdi

Google Fotoğraflar ile kendi filminizi yapabilirsiniz

Film düzenleyiciyi kullandığınızda, kendi filminizi yapmakla önerilen temaları kullanmak arasında seçim yapabilirsiniz. Kendi başınıza yapmayı seçerseniz, galerinizden istediğinizi seçme ve yerleşik düzenleyiciyi kullanarak görüntülerde ya da sahnelerde ayarlamalar yapma özgürlüğüne sahip oluyorsunuz. Önerilen temaları seçerseniz, özellik sizin için temanıza göre videolar ve resimler seçiyor.

google-fotograflar-guncellemesi-chromebook-icin-yeni-ozellik-getirdi

Google, yenilenen film oluşturma araçlarının yalnızca birkaç dokunuşla yüksek kaliteli filmler yapmanıza yardımcı olacağını söylüyor. Bu aracın daha profesyonel düzenleme yazılımları kadar sağlam olmasını beklememeniz gerekiyor. Özellikleri kullanmak için henüz yüklemediyseniz Google Fotoğraflar uygulamasını Chromebook'unuza yüklemeniz şarttır. Önümüzdeki günlerde özellik herkesin kullanımına sunulacaktır.