Galaxy Z Fold 5 Kasa Fotoğrafları Sızdırıldı

Galaxy Z Fold 5 Kasa Fotoğrafları Sızdırıldı
Yaklaşan Galaxy Z Fold 5 için tasarlanan şeffaf bir koruyucu kılıf, gerçek hayattaki fotoğraflarda sızdırıldı. Geçen hafta ortaya çıkan Z Flip 5 şeffaf kılıfına benzer şekilde, yeni sızan bu şeffaf kılıfların altında...

Yaklaşan Galaxy Z Fold 5 için tasarlanan şeffaf bir koruyucu kılıf, gerçek hayattaki fotoğraflarda sızdırıldı. Geçen hafta ortaya çıkan Z Flip 5 şeffaf kılıfına benzer şekilde, yeni sızan bu şeffaf kılıfların altında Galaxy Z Fold 5'in nasıl görünebileceğini tahmin edebiliyoruz. Beklentileri karşılayarak, Samsung'un yaklaşan modelin piyasaya sürülmesiyle Z Fold serisinin tasarımını değiştirmek gibi büyük planları yok gibi görünüyor.

galaxy-z-fold-5-kasa-fotograflari-sizdirildi

Galaxy Z Fold 5 kasa fotoğrafı minimal tasarım değişikliklerini gösteriyor

Bu durumda ortaya çıkan tek fark edilebilir değişiklik, LED flaş için kesmenin kamera modülünün altından yana taşınmasıdır. Bu, Galaxy Z Fold 5'in kamera muhafazasının Z Fold 4'teki kadar uzun olmayabileceğini veya öyleyse, LED flaşın yeniden konumlandırılmasının başka bir modül için yer bırakmış olabileceğini düşündürüyor.

[gallery columns="2" size="full" ids="96514,96515"]

Genel tasarıma gelince, bu koruyucu kılıf hakkında söylenecek tek şey bu. Başka herhangi bir büyük tasarım değişikliği bulmakta zorlanabilirsiniz, ancak bu, Galaxy Z Fold 5'in seriye layık bir giriş olmayacağı anlamına gelmez. Galaxy Z Fold 5 tarafından benimsendiği varsayılan önemli değişikliklerden biri bu fotoğraflarda görülemiyor. Yani, telefonun iki yarısı arasında boşluk bırakmadan tamamen düz bir şekilde katlanmasını sağlayacak yeni bir menteşe tasarımına sahip olduğu söyleniyor.

galaxy-z-fold-5-kasa-fotograflari-sizdirildi

Bu menteşe, telefonun kitap görünümlü tasarımını daha olgun gösterecek ve aynı zamanda daha ince bir profile de katkı sağlamalıdır. Z Fold 4'ün 15,8 mm kalınlığında bir profile sahip olduğu göz önüne alındığında, serinin evriminde önemli bir adımdır. Samsung, performans ve ekran kalitesi de dahil olmak üzere telefonun diğer yönlerini de iyileştirmelidir. Bununla birlikte, bu yıl büyük bir kamera yükseltmesi göremeyebiliriz ve genel olarak, Galaxy Z Fold 5, Z Fold 4 kullanıcıları yerine Galaxy Z Fold 2 ve Z Fold 3 sahiplerine yönelik bir yükseltme olarak raflara daha çok vurabilir. Samsung, yeni katlanabilir amiral gemisini Temmuz sonu veya Ağustos başında Unpacked'de tanıtmalıdır.