Galaxy Watch 6 Classic, Daha İnce Dönen Çerçeveyle Yeniden Tasarlanabilir

Galaxy Watch 6 Classic, Daha İnce Dönen Çerçeveyle Yeniden Tasarlanabilir
Samsung, geçen yıl Galaxy Watch Classic tasarımını emekli edip yerine Galaxy Watch 5 Pro modelini getirse de bu, akıllı saat serisinde yalnızca geçici bir değişiklikti. En azından raporlara göre durum böyle görünüyor. Aynı...

Samsung, geçen yıl Galaxy Watch Classic tasarımını emekli edip yerine Galaxy Watch 5 Pro modelini getirse de bu, akıllı saat serisinde yalnızca geçici bir değişiklikti. En azından raporlara göre durum böyle görünüyor. Aynı söylentiler, fiziksel olarak dönen çerçevenin bu yılın sonlarında Galaxy Watch 6 Classic'in piyasaya sürülmesiyle geri dönüş yapacağını söylüyor. Hatta daha yeni söylentiler, yeni nesil Samsung akıllı saatin bazı tasarım öğelerini doğruladığını iddia ediyor.

galaxy-watch-6-classic-daha-ince-donen-cerceveyle-yeniden-tasarlanabilir

Galaxy Watch 6 Classic, değişmeyen tasarımla geliyor

IceUniverse'a göre Galaxy Watch 6 Classic, Galaxy Watch 4 Classic'e kıyasla neredeyse hiç değişmeyen bir tasarımın üzerinde fiziksel olarak dönen bir çerçeveye sahip oluyor. Ana fark olarak kenarlık daha dardır. Bu da muhtemelen fiziksel dönen çerçevenin kendisinin Watch 4 Classic'teki kadar geniş olmayabileceğini gösteriyor.

galaxy-watch-6-classic-daha-ince-donen-cerceveyle-yeniden-tasarlanabilir

Bu, Galaxy Watch 6 Classic'ten zaten beklenenlerin bir yeniden teyidi olduğu kadar özel bir onay değildir. Galaxy Watch 6 Classic'in daha büyük bir ekrana sahip olduğu söylendiğinde, her şey belli bir anlam ifade ediyor. Galaxy Watch kadar zarif bir akıllı saat serisi için, hafif tasarım değişiklikleri ve daha ince bir çerçeve, Galaxy Watch 6 Classic'i değerli bir devam ürünü yapmak için yeterli oluyor.

galaxy-watch-6-classic-daha-ince-donen-cerceveyle-yeniden-tasarlanabilir

İyi çalıştığında, özellikle de diğer donanım özelliklerini geliştirmek için yer olduğunda, tekerleği yeniden icat etmeye gerek yoktur. Galaxy Watch 6 Classic, daha ince çerçevesinin altında başka yükseltmeler de getiriyor. Akıllı saat, zaten yeterli olan Watch 5'ten daha iyi bir pil ömrüne yeni, daha hızlı Exynos W980 işlemcisine sahip olabilir.

Samsung, Galaxy Watch 6 Classic'i bu yılın sonlarında ya da muhtemelen her zamanki Ağustos yerine Temmuz'da bir Unpacked etkinliğinde tanıtabilir. Akıllı saat serisi ayrıca klasik olmayan bir Galaxy Watch 6'dan oluşuyor. Bu model, Google Pixel Watch gibi kavisli bir ekran kenarından oluşan kendi tasarım değişikliklerini içeriyor.