Galaxy Tab S9 Ultra, İnce ve Güçlü Şekilde Geliyor

Galaxy Tab S9 Ultra, İnce ve Güçlü Şekilde Geliyor
Samsung, geçen yıl ilk kez 'Ultra' markalı bir tablet Galaxy Tab S8 Ultra'yı ürün yelpazesine katmıştı. Devasa bir ekrana, son derece ince bir profile ve öne bakan çift kameraya sahipti. Şimdi, tabletin halefinin de benzer şekilde...

Samsung, geçen yıl ilk kez 'Ultra' markalı bir tablet Galaxy Tab S8 Ultra'yı ürün yelpazesine katmıştı. Devasa bir ekrana, son derece ince bir profile ve öne bakan çift kameraya sahipti. Şimdi, tabletin halefinin de benzer şekilde ince bir tasarıma ve büyük bir ekrana sahip olacağı, ancak daha da güçlü olacağı ortaya çıktı.

galaxy-tab-s9-ultra-ince-ve-guclu-sekilde-geliyor

Galaxy Tab S9 Ultra teknik özellikleri açıklandı

Son derece güvenilir bir sicile sahip olan Ice Universe, Galaxy Tab S9 Ultra'nın teknik özelliklerini açıkladı. Sızdıran kişiye göre Samsung'un bir sonraki amiral gemisi tableti, Galaxy Tab S8 Ultra'ya benzeyen 208,6 x 326,4 x 5,5 mm boyutlarında bir gövdeye sahiptir. Aynı zamanda, 2.960 x 1.848 piksel çözünürlüğe ve %120 DCI-P3 renk gamı kapsamına sahip, 14.6 inç boyutunda benzer şekilde büyük bir ekrana sahip oluyor. Ayrıca Bluetooth 5.1 özellikli bir S Pen ile geliyor. Tablet, Galaxy Tab S8 Ultra'dan biraz daha ağırdır.

galaxy-tab-s9-ultra-ince-ve-guclu-sekilde-geliyor

Galaxy Tab S9 Ultra'nın son derece güçlü Snapdragon 8 Gen 2 For Galaxy işlemci ve 16 GB LPDDR5X RAM ile donatılacağı bildiriliyor. Bu yonga seti aynı zamanda Galaxy S23, Galaxy S23+ ve Galaxy S23 Ultra'da da kullanılıyor. Güçlü olmasının yanı sıra, oldukça güç verimlidir, bu da daha uzun pil ömrü bekleyebileceğimiz anlamına gelir. Bataryadan bahsetmişken, Galaxy Tab S9 Ultra'nın 45W hızlı şarj ile uyumlu 11.200mAh bataryadan güç aldığı iddia ediliyor.

galaxy-tab-s9-ultra-ince-ve-guclu-sekilde-geliyor

Ayrıca, daha önce özel olarak açıkladığımız gibi, Galaxy Tab S9 Ultra ayrıca toza ve suya dayanıklılık için IP68 derecesine sahip oluyor. Samsung'un son zamanlarda IP68 derecesine sahip ilk üst düzey tableti olarak geliyor. Samsung'un 2023'ün ikinci yarısında Galaxy Z Flip 5 ve Galaxy Z Fold 5 ile birlikte Galaxy Tab S9 serisini tanıtması bekleniyor.