Galaxy Tab S9, Galaxy S23'ten daha hızlı geliyor

Galaxy Tab S9, Galaxy S23'ten daha hızlı geliyor
Samsung'un bu yılın sonlarında Galaxy Z Flip 5 ve Galaxy Z Fold 5 ile birlikte yeni üst düzey tabletlerini piyasaya sürmesi bekleniyor. Yeni tabletlerin gelişmiş performans, daha yeni yazılım ve daha dayanıklı bir tasarım getirmesi...

Samsung'un bu yılın sonlarında Galaxy Z Flip 5 ve Galaxy Z Fold 5 ile birlikte yeni üst düzey tabletlerini piyasaya sürmesi bekleniyor. Yeni tabletlerin gelişmiş performans, daha yeni yazılım ve daha dayanıklı bir tasarım getirmesi bekleniyor. Galaxy Tab S9 Ultra, Galaxy S23 ile aynı yonga setini kullanıyor ancak daha da iyi performans gösteriyor gibi görünüyor.

galaxy-tab-s9-galaxy-s23ten-daha-hizli-geliyor

Galaxy Tab S9, oyuncular için bonus sunuyor

Sızıntı kaynağı @Tech_Reve, Geekbench veritabanında SM-X916B model numaralı Galaxy Tab S9 Ultra'yı tespit etti. Liste, yaklaşmakta olan amiral gemisi tabletin Snapdragon 8 Gen 2 For Galaxy işlemcisini kullandığını gösteriyor. Ana CPU çekirdeği için 3,36 GHz'lik en yüksek CPU saat hızına, dört yüksek performanslı çekirdeği için 2,8 GHz saat hızına ve güç açısından verimli üç çekirdeği için 2 GHz saat hızına sahiptir.

galaxy-tab-s9-galaxy-s23ten-daha-hizli-geliyor

Tablet Android 13 çalıştırıyor ve Geekbench 6.0'ın tek çekirdekli CPU değerlendirmesinde 2.054 puan ve çok çekirdekli CPU değerlendirmesinde 5.426 puan aldı. Bu puanlar, tek çekirdek testinde yaklaşık 1.950 puan ve çok çekirdekli testte yaklaşık 4.850 puan alan Galaxy S23 serisinden bile daha iyi görünüyor. Tabletlerin içinde telefonlardan daha fazla yer olduğundan, bunun nedeni muhtemelen daha iyi ısı dağılımıdır.

galaxy-tab-s9-galaxy-s23ten-daha-hizli-geliyor

Bu sayılar doğruysa, Galaxy Tab S9 Ultra zaten harika olan Galaxy S23 Ultra'ya kıyasla daha iyi oyun performansına ve sürekli yük altında daha iyi performansa sahip olabilir. Cihaz, uzun oyun oturumları sırasında daha yüksek kare hızları veya sorunsuz performans sunabileceğinden, bu, mobil oyuncular için büyük bir bonustur.