Galaxy S23 Büyük Kamera Güncellemesi Avrupa'da Yayınlandı!

Galaxy S23 Büyük Kamera Güncellemesi Avrupa'da Yayınlandı!
Geçen hafta Samsung, Güney Kore'de Galaxy S23 için yeni bir yazılım güncellemesi yayınladı. Nisan 2023 güvenlik yamasını, çeşitli kamera hata düzeltmeleri ve iyileştirmeleriyle birlikte akıllı telefonlara getirdi. Şimdi, Samsung...

Geçen hafta Samsung, Güney Kore'de Galaxy S23 için yeni bir yazılım güncellemesi yayınladı. Nisan 2023 güvenlik yamasını, çeşitli kamera hata düzeltmeleri ve iyileştirmeleriyle birlikte akıllı telefonlara getirdi. Şimdi, Samsung aynı güncellemeyi Avrupa'da sunmaya başladı ve yakında diğer ülkelere de yayılabilir.

galaxy-s23-buyuk-kamera-guncellemesi-avrupada-yayinlandi

Galaxy S23 kamera güncellemesi büyük sorunları çözüyor

Galaxy S23, Galaxy S23+ ve Galaxy S23 Ultra için en son yazılım güncellemesi, S91xBXXU1AWC8 aygıt yazılımı sürümüyle birlikte geliyor. 936.02 MB civarında bir boyuta sahiptir. Bu oldukça büyüktür ve çeşitli iyileştirmelerin olduğunu gösteriyor. Güncelleme, Samsung'un en yeni amiral gemisi telefonlarında yer alan çeşitli güvenlik kusurlarını düzeltmesi gereken Nisan 2023 güvenlik düzeltme ekini içeriyor.

galaxy-s23-buyuk-kamera-guncellemesi-avrupada-yayinlandi

Samsung'un bu güncellemede uyguladığı kamera iyileştirmeleri arasında otomatik odaklama iyileştirmeleri, daha hızlı Galeri işlemleri ve düşük ışık koşullarında ultra geniş kamera kullanılarak çekilen videolarda iyileştirilmiş keskinlik yer alıyor. Güncelleme ayrıca bazı görüntülerde yeşil bir çizgi oluşturan hatayı da düzeltiyor. Samsung ayrıca Full HD 60 fps ve düşük ışık koşullarında video sabitlemeyi iyileştiriyor.

galaxy-s23-buyuk-kamera-guncellemesi-avrupada-yayinlandi

Güncelleme ayrıca Gece Modu kapatıldığında ve Camera Assistant uygulaması Çekim Hızı > Yüksek Çözünürlük > Hız Önceliği ayarlarına ayarlandığında görüntü kalitesi sorunlarını düzeltiyor. Bazı kullanıcılar ayrıca, üçüncü taraf görüntülü arama uygulamaları kullanılarak yapılan bir görüntülü görüşmeyi sonlandırdıktan hemen sonra kameranın yüzleri tanımamasıyla ilgili sorunlar bildirdi.

galaxy-s23-buyuk-kamera-guncellemesi-avrupada-yayinlandi

Samsung, 50 Megapiksel ve 200 Megapiksel modlarında renk bandı sorunlarını iyileştirdiğini ve aynı zamanda görüntülerin keskinliğini iyileştirdiğini söyledi. Samsung ayrıca, OIS'i geliştirerek fotoğraflardaki aralıklı bulanıklığı da çözdü. Samsung'un deklanşör gecikmesi sorununu da iyileştirdiği bildiriliyor. Yeni güncellemeyi indirip Galaxy S23 serisi cihazınıza yüklemek için Ayarlar > Yazılım güncelleme bölümüne gidin ve İndir ve Yükle'ye dokunun.