Galaxy S22 Serisi, Image Clipper İle Nisan Güncellemesi Alıyor

Galaxy S22 Serisi, Image Clipper İle Nisan Güncellemesi Alıyor
Galaxy S22 serisi, Nisan 2023 güvenlik güncellemesini alan ilk Samsung cihazları arasında yer aldı. Güncelleme, Nisan ayının ilk haftasında ABD'de Galaxy S22, S22+ ve S22 Ultra'nın sürümleri için yayınlandı. O zamandan beri kullanılabilirliği...

Galaxy S22 serisi, Nisan 2023 güvenlik güncellemesini alan ilk Samsung cihazları arasında yer aldı. Güncelleme, Nisan ayının ilk haftasında ABD'de Galaxy S22, S22+ ve S22 Ultra'nın sürümleri için yayınlandı. O zamandan beri kullanılabilirliği giderek daha fazla pazara yayılıyor. Çoğu ülkede, Galaxy S22 serisi için Nisan güncellemesi Samsung'un yeni Image Clipper özelliğini getirdi.

galaxy-s22-serisi-image-clipper-ile-nisan-guncellemesi-aliyor

Samsung Galaxy S22 için Nisan güncellemesi bu hafta geldi

Samsung'un 2022 amiral gemilerinin Verizon kilitli varyantı için Nisan güncellemesi bu hafta yayınlandı ve Galeri uygulamasına görüntü kırpma özellikleri ekliyor. Verizon ağında bir Galaxy S22, S22+ ya da S22 Ultra'ya sahipseniz, aradığınız donanım yazılımı sürümü S90xUSQU2CWCE'dir. Güncellemenin Image Clipper ve Nisan güvenlik düzeltme ekinde yer alan güvenlik düzeltmeleri dışında bir şey ekleyip eklenmediği henüz bilinmiyor.

galaxy-s22-serisi-image-clipper-ile-nisan-guncellemesi-aliyor

Telefonunuz güncellendikten sonra Image Clipper'ı Samsung Galeri ve İnternet uygulamalarında kullanabiliyorsunuz. Tek yapmanız gereken, bir fotoğraftaki herhangi bir nesneye dokunup basılı tutarak onu kesmek, ardından kırpılan görüntüyü diğer uygulamalarda paylaşabilir, diğer kullanıcılarla paylaşabilir ya da kendi cihazınızda ayrı bir görüntü olarak kaydedebilirsiniz.