Galaxy Fold 6, Aranan Tasarım Değişikliğini Getirebilir

Galaxy Fold 6, Aranan Tasarım Değişikliğini Getirebilir
Samsung'un Galaxy Z Fold akıllı telefonları, en azından ikiye katlanan normal telefonlar yerine size mini tablet benzeri bir ekran sağlayan katlanabilir cihazlar söz konusu olduğunda, en popüler katlanabilir cihazlardır. Bu yıl, Samsung,...

Samsung'un Galaxy Z Fold akıllı telefonları, en azından ikiye katlanan normal telefonlar yerine size mini tablet benzeri bir ekran sağlayan katlanabilir cihazlar söz konusu olduğunda, en popüler katlanabilir cihazlardır. Bu yıl, Samsung, katlama hareketini mümkün kılan menteşede önemli bir yükseltme ile birlikte olağan yıllık özellik yükseltmelerini getirecek olan Fold serisinin beşinci cihazı olan Galaxy Z Fold 5'i piyasaya sürüyor.

galaxy-fold-6-aranan-tasarim-degisikligini-getirebilir

Galaxy Z Fold 6, büyük form faktörü değişikliği getiriyor

Galaxy Z Fold 5'in getirmeyeceği şey, ekran boyutlarında bir değişiklik oluyor. Akıllı telefon bilgi sızdırma işinde nispeten yeni bir isim olan Twitter kullanıcısı Revegnus'a göre, "Samsung, Fold 5'e kadar mevcut form faktörünü koruyacak, ancak Fold 6'dan başlayarak büyük bir form faktörü değişikliği olacak." Burada ne tür bir form faktörü değişikliğinin ima edildiği belli değil, ancak daha geniş bir kapak ekranı ve Google ve Oppo'nun katlanabilir cihazlarına benzer genel bir tasarım, Samsung doğrudan bir ikili gibi bir şeye atlamadığı sürece iyi bir bahistir.

galaxy-fold-6-aranan-tasarim-degisikligini-getirebilir

Galaxy Z Fold 5'in lansmanına birkaç ay varken bile Galaxy Z Fold 6 sızıntılarının çok ciddiye alınması için çok erkendir. Yine de, Samsung'un mevcut Galaxy Z Fold tasarımını bırakıp Galaxy Z Fold XL gibi bir şey yapacağını umanlar için küçük bir umut ışığı ve Galaxy Z Fold 5'i atlamak onlar için iyi bir fikir olabilir.