Eski Galaxy Telefonlara Daha Fazla Kamera ve Galeri Özelliği Geliyor

Eski Galaxy Telefonlara Daha Fazla Kamera ve Galeri Özelliği Geliyor
Galaxy S23 Ultra için Nisan 2023 güncellemesi, kamera iyileştirmeleriyle doluydu, ancak Samsung'un yolculuğu tamamlanmaktan çok uzakta duruyor. Şirket, eski ileri teknoloji telefonlara daha fazla kamera ve galeri güncellemesi yayınlamayı...

Galaxy S23 Ultra için Nisan 2023 güncellemesi, kamera iyileştirmeleriyle doluydu, ancak Samsung'un yolculuğu tamamlanmaktan çok uzakta duruyor. Şirket, eski ileri teknoloji telefonlara daha fazla kamera ve galeri güncellemesi yayınlamayı planladığını doğruladı. Kamera güncellemelerinden sorumlu Samsung Topluluğu moderatörü, geçmiş, gelecek ve geliştirme aşamasında kamera ve galeri özelliklerini ve bunları alması gereken Galaxy telefonlarını içeren bir özellik listesi paylaştı.

eski-galaxy-telefonlara-daha-fazla-kamera-ve-galeri-ozelligi-geliyor

Eski Galaxy telefonlar pek çok kamera özelliğinin sahibi oldu

Gelecekteki güncellemelerle daha fazla Galaxy telefonunda kullanıma sunulacağı artık onaylanan özellikler şunlardır:

  • Ön/selfie kamera Pro ve Pro Video modları ve selfie Expert RAW desteği: Galaxy S22 serisi, Galaxy Z Fold 4.
  • 300x Astro Hyperlapse: Galaxy S22 serisi, Galaxy Z Fold 4, Galaxy Z Flip 4.
  • Galeri uygulaması yeni Görüntü Kırpma özelliğini daha fazla telefonda sunuyor: Galaxy S20, Galaxy S21, Galaxy S22 serisi, Galaxy Note 20 ve Note 20 Ultra, Galaxy Z Fold 2, Fold 3 ve Fold 4, Galaxy Z Flip LTE/5G, Galaxy Z Flip 3, Galaxy Z Flip 4.

Ayrıca geliştirme aşamasında olan bir kamera özelliği var:

  • Mobil fotoğrafçıların yakınlaştırmayı dinamik olarak kontrol etmelerini sağlayan iyileştirilmiş lens değiştirme efekti: Galaxy S22 serisi, Galaxy Z Fold 4, Galaxy Z Flip 4.

eski-galaxy-telefonlara-daha-fazla-kamera-ve-galeri-ozelligi-geliyor

Bu özelliklerin bu eski Galaxy S, Galaxy Note ve Galaxy katlanabilir telefonlar için ne zaman piyasaya sürüleceğine gelince, Samsung kesin bir zaman çerçevesi açıklamadı. Samsung, Expert RAW, Kamera Asistanı, daha kolay selfie renk ayarlamaları, QR kodu tarama optimizasyonu, iyileştirilmiş fotoğraf yeniden düzenleme, İyileştirilmiş hikaye modu, daha iyi görüntü arama, daha ayrıntılı fotoğraf ve video bilgileri dahil olmak üzere eski Galaxy telefonları için listesindeki birçok özelliği zaten yayınladı.