Başlamadan Biten Savaş! Apple, Elon Musk'a Müjdeli Haberi Verdi

Başlamadan Biten Savaş! Apple, Elon Musk'a Müjdeli Haberi Verdi
Twitter'ı aldıktan sonra sürekli gündemdeki yerini koruyan Elon Musk, Apple'ın Twitter'ı kaldırmasıyla ilgili bir yanlış anlaşılma yaşadıklarını söyleyerek, Apple CEO'su Tim Cook ile görüştüğünü açıkladı.Geçtiğimiz...

Twitter'ı aldıktan sonra sürekli gündemdeki yerini koruyan Elon Musk, Apple'ın Twitter'ı kaldırmasıyla ilgili bir yanlış anlaşılma yaşadıklarını söyleyerek, Apple CEO'su Tim Cook ile görüştüğünü açıkladı.

Geçtiğimiz hafta App Store'dan Twitter'ın kaldırılması durumunda kendi telefonunu yapacağını açıklayan Musk, Apple genel merkezine gittiğini ve CEO ile görüşmelerinin iyi geçtiğini aktardı.

Twitter'ın kaldırılma ihtimaline karşı Apple'a cephe alan Musk, sayısız eleştiriyi paylaşarak Tim Cook'u hedef göstermişti. Ayrıca, Apple politikalarını da sert bir dille eleştirmişti.

Ancak Musk cephesinde sular çabuk duruldu. Dün takipçilerine açıklama yapan Musk, Tim Cook ile Twitter'ın App Store'dan kaldırılacağı iddialarındaki yanlış anlaşılmayı ortadan kaldırdıklarını belirtti.

Ayrıca, 'Tim, Apple'ın bunu asla yapmayı düşünmediği konusunda açıktı' paylaşımını yaptı.

Bot Hesaplar İçin Harekete Geçildi 

Dün attığı bir tweet'le daha önce Twitter ile aralarında davaya neden olan bot hesaplar konusuna dair bir gelişme daha bildirildi.

Elon Musk, Twitter'daki spam hesapları kaldırmaya başladıklarını belirten bir ileti paylaştı. Ayrıca kullanıcıları takipçi sayılarının düşebileceği konusunda uyardı.