ASUS ROG Phone 7, Samsung'un 165Hz OLED Ekranını Kullanıyor

ASUS ROG Phone 7, Samsung'un 165Hz OLED Ekranını Kullanıyor
Neredeyse tüm üst düzey akıllı telefonlar, bugünlerde Samsung Display'in OLED ekranlarını kullanıyor. Bununla birlikte, yepyeni bir akıllı telefon, kullanıcılarına göz atmak veya ağır oyunlar oynamak için en akıcı görselleri...

Neredeyse tüm üst düzey akıllı telefonlar, bugünlerde Samsung Display'in OLED ekranlarını kullanıyor. Bununla birlikte, yepyeni bir akıllı telefon, kullanıcılarına göz atmak veya ağır oyunlar oynamak için en akıcı görselleri sunmak için bir adım daha ileri gidiyor. Bunu başarmak için de Samsung'un OLED ekranını kullanıyor.

asus-rog-phone-7-samsungun-165hz-oled-ekranini-kullaniyor

ASUS ROG Phone 7, 6.78 inç OLED ekranla geliyor

ASUS ROG Phone 7, dünya çapında piyasaya sürülen en yeni oyun akıllı telefonudur. Büyük bir ekran, güçlü dahili donanımlar, devasa bir pil, hoparlörler ve iki USB Type-C bağlantı noktasına sahip oyuncular için özel olarak tasarlanmıştır. Samsung Display tarafından üretilen 6.78 inç OLED ekrana sahiptir. Ekranda Full HD+ çözünürlük, 165 Hz yenileme hızı, 720 Hz dokunmatik örnekleme hızı, HDR10+, 1.500 nite kadar tepe parlaklık, DC Karartma ve harika renk doğruluğu bulunur.

asus-rog-phone-7-samsungun-165hz-oled-ekranini-kullaniyor

165 Hz yenileme hızına sahip ilk telefon değil, ancak HDR modunda 1.500 nite ve SDR modunda 1.100 nite yakın bir parlaklığa ulaşabilen ilk telefon olarak tarihe geçti. Aynı zamanda oyun akıllı telefonlarında kullanılan renk doğruluğu en yüksek ekranlar arasındadır. Ayrıca, SDR'den HDR'ye dönüştürme, DC Karartma ve ekran altı optik parmak izi okuyucu gibi özellikler genel deneyimi tamamlar.