Apple Watch Sayesinde Hamile Olduğunun Farkına Vardı

Apple Watch Sayesinde Hamile Olduğunun Farkına Vardı
Giyilebilir teknolojik ürünler, son yıllarda birçok kullanıcının ilgisini çekmeyi başardı. Ülkemizde de aktif olarak kullanılan akıllı saat ve bileklik modelleri her geçen gün sunduğu yeni özellikler ile kullanıcıları memnun...

Giyilebilir teknolojik ürünler, son yıllarda birçok kullanıcının ilgisini çekmeyi başardı. Ülkemizde de aktif olarak kullanılan akıllı saat ve bileklik modelleri her geçen gün sunduğu yeni özellikler ile kullanıcıları memnun etmeye devam ediyor. Son gelen haber ise duyanları şaşkına çevirdi. Apple Watch kullanan 34 yaşındaki bir kadın, dinlenme halindeki nabzının 57'den 72'ye yükselmesinden şüphelendi. İnternette yaptığı aramalar sonucunda, kalp atış hızının bir çok sebebi bulunduğunu ve bunlardan birisinin de hamilelik olduğunu öğrenen genç kadın, hemen gebelik testi yaptı. Sonucun pozitif olduğunu görünce sosyal medyadan bu duruma ilişkin paylaşımda bulundu.

Dört Haftalık Hamile Çıktı

Sosyal medya platformu Reddit'te, yaşadığı olaya ilişkin paylaşımda bulunan genç kadın, ''Yeni bir bebeğe hazır olmadığım için çıldırıyorum fakat hamileliği erken süreçte öğrendiğim için başka seçenekleri de gözden geçiriyorum. Saat kullanımı için ilginç bir durum olduğunun farkındayım ancak çocuk yetiştirme çağında bir kadınsanız ve kalp atış hızınızda artış meydana geldiyse, gebelik testi yaptırmanızda yarar bulunuyor.'' ifadelerine yer verdi.

Apple Watch Modellerinin Elbette Böyle Bir Özelliği Yok

Apple Watch modeli, pek çok özelliği akıllı saat kullanıcılarına sunuyor ancak elbette hamilelik testi gibi bir özellik saatte yer almıyor. Apple Watch modelindeki veriler sonrası hamilelik testi yapan kadının da belirttiği gibi kalp atış hızının artmasının pek çok sebebi olabiliyor.