Android 13 İçin Gereken Minimum Sistem Gereksinimleri Artırıldı

Android 13 İçin Gereken Minimum Sistem Gereksinimleri Artırıldı
Akıllı cihazların yazılımlarının güncel olmasının güvenlik açıklarının kapatılmasından hataların giderilmesine, yeni özellikler eklenmesinden performans artışına kadar birçok açıdan kritik önemi bulunuyor. Bu kapsamda...

Akıllı cihazların yazılımlarının güncel olmasının güvenlik açıklarının kapatılmasından hataların giderilmesine, yeni özellikler eklenmesinden performans artışına kadar birçok açıdan kritik önemi bulunuyor. Bu kapsamda akıllı telefonların yazılımlarının güncel olması da büyük önem kazanıyor. Google'ın işletim sistemi Android'in yeni büyük güncellemesi önümüzdeki süreçta yayınlanacak. Söz konusu Android 13 güncellemesi için gerekli olan minimum sistem gereksinimleri belli oldu.

Android 13 Minimum Sistem Gereksinimleri

Google tarafından yapılan açıklamaya göre Android 13 güncellemesini kullanabilmek için gereken minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

RAM: 2 GB

Depolama Kapasitesi: 16 GB

Android 13 İçin Beta Süreci Devam Ediyor

Yazılım güncellemelerinin kararlı sürümleri yayınlanmadan önce çeşitli test süreçleri gerçekleşiyor. Android 13 güncellemesi de şu sıralar beta sürecinde. Android 13'ün kararlı sürümünün önümüzdeki süreçte kullanıcılara sunulması bekleniyor.